sevaldqn1 Herseydenbiktim 1 bucuk yasindan sonra kizimda küsme meraki basladi hersye küsüyor dudak büzüyor help me kendimi çok zor tutuyorum ısırmamak için🤣
bebeklerim__ Herseydenbiktim qaaaaa bu dudak bükme kalpleri kırıldığı icinmiymissss ama ben kahrolurummmm
Herseydenbiktim Baklavaseverim Esim diyene kadar ben daha böyle bilmiyordum 1 yaşından sonra falan başlıyor sanıyordum 😂
[silindi] Herseydenbiktim küsüyorlar aşkım. Benim kızı babası markette bi tutar mısın diyerek bana vermişti. Katiyen geri gitmedi kucağına, yüzüne bile bakmadı 😂
0925 Herseydenbiktim ben kızımla bir kez ilgilenemedim yarim saat kadar uyku vaktine yakındı döndü arkasına yattı bavynestine sonra mama hazırladım normalde yerdi yemedi sabaha kadar uyanmadı ve yüzünü sabah benden yana cevirmedi hatta çok ağlıyor o ara elim soğanlı yada bulaşıkli oluyor kucağıma almayınca küsüyor uyuyor
Herseydenbiktim 0925 Evet gerçekten oyle insan her an alamıyor ama :( Oy minnoşlar ya insanın içi gidiyor
aybalasmom Herseydenbiktim doğru bence. Benim kızım da öyle, belki daha küçük ama yine de öyle. Babasına bakmıyor ağlıyor, yarım saat 1 saat görmeye gidiyoruz yine benim kucağımda zıp zıp yapıp duruyoruz. Sevemiyor garibim🥹
Herseydenbiktim aybalasmom Benim ki benimle aksama kadar takılınca sıkılıyor herhalde 😂 babasi gelince bi konuşsun hemen o an güller açıyor yüzünde