emiiiine busonryavrusu yaa hamilelik kolaymı geçti Kolay geçerse erkek diyorlar ama bn kızımda çok midem bulandı ıkımcıye hamıleyım yok hıc bır belırtı
cglctl emiiiine 21+6 erkek nisanda doğacak inşallah bu zamana kadar zor geçti mide bulantısı kusma şimdide mide yanması feci şekilde inşallah biran önce rahatlarım 🙏
Ceylnnn emiiiine bol bol ekşi yedim 🤭 hiç mide bulantım vs olmadı sadece ilk zamanlar kasık ağrım oldu ve sürekli uyku halindeydim
ebrudefnee cgnduru cinsiyeti öğrenmeme daha var ama bende erkek gibi hissediyorum öyle geçiyor içinden bakalım ne olacak
guzelmom busonryavrusu bilmiyorum ne zaman belli olur ama erkenden öğrenmek istemiyorum bir anda kendimi alışveriş içinde istemiyorum nedense
Iremsel_ cgnduru 7 kuzeniz 7 miz de kız bekliyoruz hepimizin arası da 1 ay yada 1.5 ay şaka gibi ama gerçek kızkandık hepimissss🥹💖🥳😇😍😘
svl_15 Bu sene hem erkekhem kız senesi bence doktor detaylı bakmadan buda erkek dedi ama ben hamileliğimin başından beri kız hissediyorum detaylı ultrasona kadar beklicem
Elisa0110 cglctl mide yanmanız yeni mi başladı. Bende şuan yok şükür ama hep ikinci trimester de mide yanması duyuyorum herkes de oluyo mu acaba yoksa kişiden kişiye değişir mi