ValideSultan cgnduru tanıdığım herkes erkek doğurdu sadece benim kızım oluyor bin şükür Rabbim ikisinide nasip etti
guzelmom Benim etrafımdan erkek cinsiyetleri çok duyar oldum. Benim ki henüz belli değil ama erkek gibi hissediyorum
emiiiine busonryavrusu yaa hamilelik kolaymı geçti Kolay geçerse erkek diyorlar ama bn kızımda çok midem bulandı ıkımcıye hamıleyım yok hıc bır belırtı
guzelmom busonryavrusu bilmiyorum ne zaman belli olur ama erkenden öğrenmek istemiyorum bir anda kendimi alışveriş içinde istemiyorum nedense
kbravral Benimde çevremde iki kız bir erkek duydum eşimin içine kız doğuyor benim de erkek hayırlısı neyse o olsun hakkımızda 🫠
Mege_Adanisa asellim143_ ay bende aynı durumdayım kimi duydum gördümse hepsi kız benim de kız Allah nasip ederse 🎀
mom_51 Bu seneyi bilemem ama 2026 bence eşit gidiyor. Etrafımda hem kız hem erkek çok. Bu arada benimde erkek 🤭
yellowchick Benim kızım olacak 2026 bence kız senesi çevremde hastanede falan çoğunlukla duyduğum kız tabi bu ne kadar doğru birşeydir bilemem 🤗