yaseminis mystery94 yani evet çizgi var benim önerim direk kan vermen için rahat olsun sürekli test yapmaktansa ama eğer evde testin varsa sabah ilk idrarla tekrar dene sonra kan ver
ilaydarabiaoz yaseminis ahahahahha sıkıntılı bir ailem vardı canım cehennem gibi düşün o cehennemden eşim sayesinde çıktım 🥺🤲🏻🤍
mystery94 Ceku256 canım maalesef dediğin gibi oldu test yaptım şimdi hiç biiey çıkmadı yalancı pozitifmiş ozaman şaka gibi
Ceku256 mystery94 çok üzgünüm ama sanki bedava dağıtıyorlar gibi her eczanede de en kolay o bulunuyor maalesef. İnşaallah en kısa zamanda müjdeyi alırsın umutsuzluğa kapılma
mystery94 ilaydarabiaoz canım yaptım sabah çizgi çıkmadı gerçekten öyleymiş şaka gibiler yaa insan umutlanıyo yok yere
xxR4bia ilaydarabiaoz ben testi bu şekilde açtığım 2 ayda da yanlış pozitif gördüm. İnşallah seninki değildir canım testleri bu şekilde açmamak gerekşyor
yaseminis mystery94 evet bir çizgi var geçen gün bende de böyle oldu kan verdim negatif çıktı inşallah senin vardır canım Allah en doğru zamanda nasip etsin inşallah