mystery94 ilaydarabiaoz yaseminis Mutlubiriol kızlar benim erken gebeliğe bakar mısınız 11 kasımda regli oldum 1.5 yıldır deniyoruz sol tüpte sıvı gördüler 17 kasımda rahim filmi çektirdiğimde. Şimdi silik hayalet çizgi var gibi geldi lütfen bakıp yorumlar mısınız
eylusce mystery94 benim de kimyasal yaşadığım dönem çok erkenden böyle çıkmıştı sonradan gittikçe netleşti 🙏 doğrudur bence
Mutlubiriol mystery94 o zaman süper yarın ilk iş kan verin 🙏inşallah hayırlı haberlerle gelirsin var gibi ama kesin olsun
Ceku256 mystery94 ya ben ona güvenemiyorum bende birkaç kere yanlış pozitif göstermişti 😟 inşaallah sonuç gönlüne göre olur🤲🏻
Hurricane ilaydarabiaoz ayayayayyyyyy 🥹🥹🥹🥹 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ♥️♥️♥️
Ceku256 mystery94 evet maalesef benim gibi hüsran yaşamamak için istersen başka bir marka dene. Bebe time, artımed, days doctor muydu neydi ona benzer bir şey bunlar benim güvenmediğim markalar. Predictor, awox bunlar güvendiğim markalar.
mystery94 Ceku256 canım maalesef dediğin gibi oldu test yaptım şimdi hiç biiey çıkmadı yalancı pozitifmiş ozaman şaka gibi