3bebe1anne Gece sancım başladı sabah geldim zaten 12 sinde dogum olacaktı. Az once dogum yaptım bacaklarım hala uyuşuk ağrılarım başladı. Ben bağlattım tüpleri. Bebegim de cok sukur yanimda. Darısı sizlere olsun canlarm🌸❤️
sari_papatyam 3bebe1anne maşallah sağlıkla büyütün🤲🏻 sancılarınız erken gelmesini tetikleyen bşr şey oldu mu sizce
canan_55 3bebe1anne çok şükür canım sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine gözün aydın 🥰 neden erken oldu peki
Ozgemlym 3bebe1anne canımm gözün aydın darısı bize inşallah❤️Herhangi bir solunum sıkıntısı vs olmadı değil mi? 1 gün var aramızda erken doğum olabilir benim de solunum sorunu olcak diye korkuyorum hep🫶 birde kaç kilo doğdu
aslmoms Tebrikler, Bebeğinle birlikte nice güzell günlere nice güzel anılara inşallah. Kız mı erkek mi ismi ne oldu :)
3bebe1anne aslmoms amin cnm tsk ederim. Atlas Bera oldu erkek 🥰 2 kiz 2 oğlum olmus oldu eşitledim durumu😀
3bebe1anne sari_papatyam bebeğim var su an 1 yaşında gebelik boyunca onunla uğraşınca dogal olarak zor geçti gebelik
3bebe1anne canan_55 3 coxuk bunlardan biri zaten daha bebek olunca hep kucakta. Zor bi gebelik oldu tabi dinlenme yoktu hic
Sevl karperisi özelde doğurucam canım bir şart yok sadece eş onayı alıyorlar ve extra 11.500 alıcaklar
canan_55 3bebe1anne ahh en zoru da o dimi diğer çocuklar küçük olunca daha yorucu oluyor Allâh yardımcın olsun 🌼
3bebe1anne Ozgemlym bana da kuvozluk olabilir bak tutabildiğin kadar tut ddi dr ama nasil tutym😀 adam geldi yani. 2725 gr dogdu. Hiç bi sıkıntısı da yoktu evdeyiz dün geldik. Daha doğumhane de emzirmeye başladık ebe ile yani 😀 ins sende sorunsuz alirsin kucağına
Sumeyyekk 3bebe1anne hayırlı uğurlu olsun canım bebeği küveze aldılar mı kaç kilo doğdu acaba benim de bu aralar doğum olucak
3bebe1anne Sumeyyekk cok sukur kuvoze gerek duyulmadı 2725 dogdu. Ama masallah canı yerinde dün geldik eve emiyo yatiyo mama da veriyorum 15 ml gerci daha dün bi verdim bugün bir oyle cok vermedim cunku sütüm tam olarak yok az var. Ins sende sağlıkla alirsin kucağına