umransag Miracle_1 test yapmak bağımlılık yapıyor bence insana hamile kalana kadar bu durumdan kurtulmak çok zor gibi geliyor her şeyin hayırlısını diliyorum Rabbimden belirsizlik insanı çok yoruyor ama bilmiyorum bu ay bir ümidim var yani niyeyse
Miracle_1 umransag evet bende çok yapardım hemen adet günü vs ama bu kez beklemeyi düşünüyorum ne. Bileyim inşallah güzel sonucu alırız bende ovülasyon testi doğruysa evet diyorum günleri de değerle indirdim yeterli olmuştur falnn diye de düşünüyorum ama nasip
Eyildizzzzz Bat 23.12 dpo3teyiz 09.12de ilişki oldu gece 2 de 09.12 saat 10da pik gördüm 10.12 sabaha çatlama oldu
uffff MujganisMom 1 ayda sonuc beklmeyin 3 ay tamamlayinca baya bi artis oluyor bizde hiz da sorun olmadigi halde onlar da yukseldi.. sabirla ve kesinlikle devamlilikla kullanin ise yarayacaktir sifa olsun insallah caninizi sıkmayın cunku sperm guzel gelişim gösteriyor
MujganisMom uffff Yok tabiki de bir ayda değişen hiçbir şey olmaz spermler 74 gün sonra yenileniyormuş zaten. O yüzden doktorlar üç ay düzenli kullanım diyor bakalım Ocak’ın 9′unda bitiyor üç ayımız inşallah güzel sonuçlar elde ederiz ya. 🤲🏻🤲🏻
Miracle_1 umransag evdeydim bugün çok da sıvı almadım ovülasyon testi yaptım öylesine çok şükür silik geldi inşallah diğer yaptıklarım ve yumurtalara ve çatlama zamanları doğru olur da gebelik haberimizi alırız 🙏🏻😇
Tgc93 Kızlar benim bat 24 Aralık 8 Aralık catlama oldu duphastona başladım hoca vermişti bir zararı olur mu ya yine de korkuyorum
Miracle_1 Tgc93 Duphaston hapı hamile kalınırsa bebeğin turubmasına da yardımcı oluyor prosgesteron desteği yani zararı olmaz Progesteron tahlili vermiş miydiniz adetin 21. Gününde ona göre mi başladı doktorunuz