MujganisMom uffff Merhabalar mesajınıza denk geldim gördüm benim eşimde proxeed plus kullanıyor şuanda bir aydan az kaldı bitmesine sonra test vereceğiz de ileri hızlı hareketiniz falan nasıldı acaba değerler arasında ne kadar rakam oynadı? Bir ümit bekliyoruz hepimiz Rabbim boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla. 🤲🏻Teşekkür ederim şimdiden vereceğiniz cevap için. 🥀
uffff MujganisMom merhaba canim esim test vermeden takviye kullanmaya basladik kullandiktan 1 bucuk 2 ay sonra test vermisti toplam sperm sayisi 22 milyondu (sinir 39 milyon) doktor bi takviye onermis esim proxeed kullandigini soyleyince cok iyi o da boyle zaten devam et demis 45 gun sonra tekrar verdiginde 36 milyon olmustu baya bi artis oldu yani anlayacaginiz.. ileri hareket canli soerm sayıları normal degerdeydi ama genel itibariyle hepsinde artis var onlari tam hatirlamiyorum incelemistim toplam sperm sayisi problem oldugu icin o aklimda
Miracle_1 umransag bulantı geç dönemde oluyormuş sanırım ama diğerleri olabilir belki bilemedim canım ben de çok kendimi tekrar kaptırmak istemiyorum sonra üzülmeyim diye ama inşallah bu ay olur ikimizinde 🙏🏻
umransag Miracle_1 iki aydır psikolojik ben kendimi hamile hissediyorum zaten bu ay da yine o kafaya girdim ben canım
Miracle_1 umransag anladım canım peki göğüste sızı hissi nasıl olıyor benimde kalbim mi ağrıyor göğüs ağrısı mı çözemedim iki gündür kas kasılmadıdır diyorum ama
umransag Miracle_1 yumurtlamanın üzerinden sadece yedi gün geçti ve ben bu akşam test yaptım saçmalığa bakar mısın ne olacak bu halim
umransag umransag yumurtlamanın üzerinden sadece yedi gün geçti ve ben bu akşam gebelik testi yaptım saçmalıa bakar mısın ne olacak bu halim
uffff Bir1kelebek 3 ayda yukseldigini soyluyorlar biz yaklasik 2 ay kullandiktan sonra test vermisti 22 milyondu, baslamadan once görki kaçtı 45 gün sonra verdiginde 36 milyondu baya bi artirmis hic birakmayin devam edin yani.. yukseldigi halde biz devam ediyoruz hemen 1 ayda neden yukselmiyor da demeyin 3 ayda guzel gelisim gosteriyor
MujganisMom uffff Anladım canım çok teşekkür ederim bizim de sayımız çok çok iyi de hızımız yok ya. 🤷🏻♀️İnşallah proxeedle düzene girer.
uffff MujganisMom 1 ayda sonuc beklmeyin 3 ay tamamlayinca baya bi artis oluyor bizde hiz da sorun olmadigi halde onlar da yukseldi.. sabirla ve kesinlikle devamlilikla kullanin ise yarayacaktir sifa olsun insallah caninizi sıkmayın cunku sperm guzel gelişim gösteriyor
Krnn1 umransag bende sendenim kardeş anlıyorum seni. Benim senden beter saçmalığıı söyleyeyim. 2. Çocuk için ilk denemem yani bir ay bile olmamış düşüneli danki aylardır düşünüyorum da olmuyor kafayı bozmuşum gebelikle. Kötü tecrübemde yok ilk bebeğimde ilk ayda tuttu. Acaba bende de öyle bir beklenti var diye mi yapıyorum anlamadım ki
neyazsamkii umransag ben de kendimi zor tutuyorum kaybım olmasına rağmen diyorum daha yapmıcam akışına bırakıcam diyorum olmuyoor
smyyy95 umransag heyecan oluyor benimde bitti yumurtlama dönemim şimdi bekleme sırası bende bu hafta geçmek bilmeyecek
umransag Miracle_1 test yapmak bağımlılık yapıyor bence insana hamile kalana kadar bu durumdan kurtulmak çok zor gibi geliyor her şeyin hayırlısını diliyorum Rabbimden belirsizlik insanı çok yoruyor ama bilmiyorum bu ay bir ümidim var yani niyeyse
Ed53746 Bat 20-21 Aralık kızlar dmngüm düzenli 26 gün 3 aydır ovulasyon testi ile değerlendiriyoruz Çatlama günü 1 damla kan geldi hayatımda ilk kez yaşadım. Pik, çatlama öncesi ve sonrası günler değerlendirildi 3-5-7-8 Aralık Umarım bu ay olmuştur🥺
seliiiny Ay kızlar komik olacak ama nasıl bi his var biliyor musunuz sanki böyle karnımı bir şey tırmalıyor gibi hissediyorum tam olarak nasıl anlatılır onu da bilmiyorum ama geçen aylardan farklı olarak yaşadığım için acaba mı dedirtiyor insana sizde var mı böyle mi şey