Merhaba kızlar benımde 21. Kasım kanamayla kımyasal gebelık gecırdım. 1 aralıkta doktora gittim skntı yok ılıskı normal devam dedıgınden o haftayı degerlendırdık ovulasyon yapmadım 6 Aralık gecesı regl sancısı geldı lekelenme oldu kahve pembe peceteye bır damlada kılcal damarlı kan kırmızı gördün ıdrarla gitti yanı araştırdığıma göre yumurtlama kanaması dıyorlarmıs ama bende yerlesmemı dıye heyecanlandım bılemıyorum neyse 7 Aralık gün boyu regl olacakmışım gıbı ağrı cektım belm hfı agrısı bır kere daha pembe leke geldı pencereye daha da kesıldı neyse bu arada sarı krem akıntımda gelmeye başladı ıkı gündür de aşırı goguslerım sızlıyor baya hıc böyle olmazdım ya hamıleyım yada hormonların oyun oynuyor bılmıyorum hatta göğsümün sol göğsümü kontrol etmek geldı ıcımden sol göğsüm ucundan saat üç yönünde ıcte ortada beze geldı elıme çok korktum ağladım dün süt bezesıdır dıye ıyi düşünmeye çalışıyorum hamıle kalanlarda olurmuş velhasıl kımyasaldan sonradayım reglım 29 30 32 günlerde olurdu öyleyse 22 Aralık 32. Günse bejmde bata daha 12 gün var hepımız için hayırlısı ınsallah rabbınden haberleselım