rumusella umransag 19 Aralık benim. En belirgin kasık ağrısı bir de göğüs ucu hassasiyeti var bende.🙏
umransag rumusella galiba hamilelik belirtisi nde göğüs hassas nokta oluyor belirtilerde gördüğüm kadarıyla
rumusella umransag benimde okuduklarım öyle ama kendimi çok heveslendirmek istemiyorum 🙂↔️ sonrasında hüsran olmasın diye🙏🌸
rumusella ela1128 benim tam geçmedi ama önceki kadar belirgin değil, o sıra sadece yatıyordum şimdi harekette edebiliyorum şükür.
ela1128 rumusella benimde bugün yine çok ağrıyor kasıklarım hiç böyle olmamıştım reglim bile çok rahat geçerdi
uffff selam kızlar, bat 20 aralık yumurtlama 6 aralik catlama 7 aralik. var mi 6-7 yumurtlama gören? ne zaman test yapmayi planliyorsunuz? ben 18inde yapmayi planliyorum ama korkuyorum :(
Miracle_1 uffff ben canım 7-8 de pik gördüm 9 çatlama profilimde testlerim var ama 6-7-9 değerlendirdim umarım tutar bekleyeceğim artık 19 da yapabilirim olmazsam
ela1128 uffff benimde 5i yumurtlamaydi değerlendirdik bende bekliyorum adetten önce test yapmayacağım çok heyecanlı da olsam inşallah vardır
umransag Miracle_1 benim de aynı canım bir an önce gebelik testi yapmak istiyorum o zamana ışınlanabilir miyiz🥲
uffff ela1128 ayy umarim isteyen herkes pozitifi goruruz 2025in hediyesi olur, ne zamandir istiyorsunuz?
smyyy95 umransag kızlar affedersin Yumurta akı gibi bir akıntım oldu bu yumutlamdan önce gelen bir akıntı mı
Miracle_1 umransag ah nerde kesin olacak olduğunu bilsem biraz daha beklemeye razıyım 🥹hangi günleri değerlendirdin sen Bir de benim akıntım bugün de yoğun ama artık test yapmayı bıraktım beklemeye başladım acaba doğru mu yapıyorum ilişki düşünmüyorum bat a kadar ?
rumusella ela1128 uğraş bulursan gerçekten düşünmüyorsun ben pasta ve yemekle uğraşınca aklımdan çıkıyo