smyyy95 Meliss- kuzum bilmiyorum bu kadar erken belirti olur mu ama bugün sanki kasıklarımda doluluk hissediyorum 😊🤣
Meliss- smyyy95 🥹🥹ay hadi inşallah erken belirtiler olur cidden çok umutluyum bu aydan bende de sızlama şeklinde kasık ağrım ve hafif bel ağrım var 😂
havva_5 Kızlar benim bat dündü ama hala olmadım, çatlamadan sonra 2-11 aralık arası günde bi kere soğan suyu içmiştim. Acaba bu geciktirmiş olabilir mi? Gebelik ihtimalim pek yok bu ay yumurtlarım iyi büyümemişti.
Bir1kelebek Meliss- ben de ovü yapıyodum ama pazar gününden beri yapamadım evde değilim pazar değerlendirmiştim ya dün ya bugün pik olmuştur diye düşünüyorum bugün de değerlendiricem inşaAllah kaçırmam🥲🥲🥲🥲
Bir1kelebek Yumurtlama günlerim de test de yapamadım değerlendiremedim de kızlar 😭😭😭 bi ihtimal pazar günü yumurtlama olduysa ona güveniyorum yada pazartesi olduysa ona güveniyorum inşaAllah olmuştur 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ebruaksoy35 lidya_15 lidya diğer şeyde benim yüz resmime bişey yazmışsın göremedim silindi galiba ne demiştin merak ettim canım
lidya_15 ebruaksoy35 aa silmemiştim 🤷🏼♀️ Gebelik belirtisi olabilir mi hormonlardan kaynaklı? Yengemde aynı durumu yaşadı çok hassas bir tene sahip ve test yapmadan önce yüzünde senin gibi lekeler olmuştu. Hormonel artıştan kaynaklı çıktı 5. Haftadan sonra geçti
Esma006 neyazsamkii bat 31 nasıl günse yılbaşında Allah’ım daha yumurtlamadim bekliyorum dongumun 15.gunundeyim