rumusella Krnn1 benim bat 19’unda hani o kadar sürede yok ama negatif zaten daha regl geçene kadar da test yapmıcam, heveslenip yapıyorum hiçbir şey yok dümdüz beyaz🥹
rumusella Krnn1 benim ilk gebeliğim olacak olursa eğer. 2 yıllık evliyiz aslında 5-6 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama düzensizdi. Son 2 aydır gün aşırı oluyo ama nasip bakalım görücez 🙏 eşimle 2022nin sonunda tanışmıştık neden bilmiyorum sanki çocuğuma da bu yılın sonunda kavuşacakmışım geliyor.
Krnn1 rumusella inş cnım inan hepsi zamanını bekliyor. Ben ilkimde hiç beklememdim bile bazı sorunlarım oldu ilk denememdi erken test yaptım çıkmayınca hiç düşünmedim bir baktım 2 hafta geçmiş hamile kalmışım. Bunda da beklşyorum diye bu bir ay bana geçmio. Hiç belirti falanda hissetmiyorum valla
aysegulyilmazz Regl günüme 3 gün var regl olacakmış gibi kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi belirtiler var dayanamayıp test yaptım 🤭 fakat kaset testlerden. Sanki çizgi var gibi geliyor ama öyle görmek istediğimden mi bilemedim siz görüyor musunuz kızlar
rumusella Krnn1 bende test yapmayı bıraktım erken olduğunu da biliyorum ama yine de bu kadar yoğun kasık ve göğüs ağrısından dolayı yapayım dedim negatif çıktı. Daha da yapmıyorum reglim geçerse ondan sonra artık🙏 Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize😍
Krnn1 rumusella bende dğn yapmam dedim ama bu illet öyle bişey ki daha 10 gün var reglime bugünde denesemmi belki silikte olsa çıkar diyorum
Meliss- smyyy95 aşkım biz seninle aynıyızzz ya eğer hamişsek aynı zamanlarda olacak bebişimizzz aynı günde yumurtlama oldu 😍😂 belirtilerin ne durumda var mı?
Meliss- Bir1kelebek shdkldjsk aşkım yumurtlama sonrasındaki gün sayımı oluyormuş bende burda öğrendimm 😭😂yani yumurtlama bitip çatlama olduktan sonraki 12.günde erken gebelik testi ile öğrenebiliyormusuzzzz djdkdk
Bir1kelebek Meliss- hee 😃 onun da kısaltması varmış demekkk iyi oldu yeni görmeye bsşladım bende marttan beri burdayım herkes dpo diyor fjjggkfl
smyyy95 Meliss- kuzum bilmiyorum bu kadar erken belirti olur mu ama bugün sanki kasıklarımda doluluk hissediyorum 😊🤣
Bir1kelebek Meliss- hee anladım evet canım normalde zaten öyle sayıyorum da dpo diye kullanmıyordum fjgkkggkk bende yumurtlama günlerimdeyim bat 28🥹
Meliss- Bir1kelebek 🥹ay hadi hayırlısı kuzumm inşallah tutar benimde bat 28 13 Aralık Pik 14 Aralık çatlama gördüm hayırlısı dua edelim birbirimize 🙏🏼 güzel haberler verelim inşallah
Bir1kelebek Meliss- ben de ovü yapıyodum ama pazar gününden beri yapamadım evde değilim pazar değerlendirmiştim ya dün ya bugün pik olmuştur diye düşünüyorum bugün de değerlendiricem inşaAllah kaçırmam🥲🥲🥲🥲