aysegulk07 aslmoms günlük bi tane hakkımız var sağlıkla gelsin bebişiniz. Böyle evden çalışma imkanınız varsa en iyisini yapmışsınız bence
aysegulk07 betulmommy Evett yaa kendimize zor yapıyorum bişeyler 😅😅 misafirlerle otururken bile belim ağrıyor. Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah
ogretmenannecik aslmoms benim de tek kötü alışkanlığım kahve sanırım her gün mutlaka bir tane içiyorum bazen 2 tane ama vicdan yapiyorum.🥲
katlav aysegulk07 öğretmenim 9.00-14.00 saatleri arasında çalışıyorum. 26.haftamdayım 2 hafta önce nöbet tutmayı bıraktım ama okul çok büyük ve kalabalık olduğundan inanılmaz yoruluyorum. 32.hafta olmasını iple çekiyorum 😔
ValideSultan aysegulk07 son dört günüm cuma günü izne çıkıyorum 37. hafta artık gitmiyor cidden çok zorlanıyorum
aysegulk07 ValideSultan inşallah bizde sağlıkla o haftalara varırız ben 35 de çıkmayı düşünüyorum bakalımmmm
katlav aysegulk07 bel ağrısı neyse de beni zorlayan kaburgalarımın batması 😔 hepimize sabır diliyorum 🙏🏻🙏🏻
ValideSultan aysegulk07 benim ikinci gebeliğin ilk gebelikte de 37’ye kadar çalıştım iyi ki de çalışmışım çünkü izne gerçekten doğumdan sonra ihtiyaç oluyor. Tavsiyem 37’ye kadar çalışabiliyorsan çalış derim
elinaz1 aysegulk07 çok zor 🥲sürekli ayaktayım 28+ 3 üm siyatik ağrım çok var . Gece uykusu uyuyamıyor dinlenemeden tekrar işe gidiyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah 🫠
aysegulk07 elinaz1 uyku yetmiyor cidden ya hafta ilerledikçe ağırlık da artıyor Allah yardımcımız olsun 🥹
Mehlika_ aysegulk07 bende çok yoruluyorum özellikle 30 u geçtikten sonra bunu daha fazla hissediyorum
aysegulk07 Mehlika_ bende yeni yeni son haftalarda uyanamıyorum işe gitmek gelmiyor içimden ama çare yok
aysegulk07 ValideSultan evet evet doğumdan sonra bir gün bile çok önemli diyor herkes valla dayanabildiğim kadar dayanacağım mecbur