popkekkk ben melih Hoca’ya gidiyorum hatta ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kalp atışlarını Melih hoca da devlet hastanesinde dinlemiştim sonrasında özele geçeceğini duydum ve dört gözle onu bekledim o esnada da üniversitede Betül keyif ve Bekir gülaç‘a gitmiştim Betül hocanın baktığı makina gayet güzel vesaire ama Bekir hoca bildiğin kadın hastalıklarına bakılacak makinadan bebeği görmeye çalışıyor ve insana endişe veriyor ve bu da hiç hoş değil melih hoca çağsuya geçtiğinden beri çağsuda takipliyim ve ben çok memnunum şu an özele geçtiği için çok daha iyi bence devlet Hastanesi’nde adama görgüsüz cahil kim varsa herkes gidiyordu ve artık adam gerçekten bence bunaldı ve özele geçti en iyisini yaptı saatimde muayeneme girip saatimde çıkıyorum her şeyle bir ilgileniyor benim sorduğum ya da sormadığım ne varsa bana bunları bir bir aktarıyor ve en önemlisi benim eşimin bile kanı ısındı ikili tarama testi sonucum için bile boş ver Melih Hoca’ya gidelim üniversitedekileri gösterme dedi üniversiteden sonucu aldım yirmisinde kontrolüm var o zaman göstereceğim mesela en başından beri beni hiçbir zaman endişeye sokmadı Melih hoca kalp atışını dinlediğimde gerek şu an o kadar çok sakin bir dil anlatıyor ki insanın aklında spru işareti Kalmıyor ve güvende olduğunu hissediyorsun