Ehjfjsjs orkidemm_ evet evet yeri daralmıştır normal dedim hep geceleri az az hissediyrdm sadece sonra gidince direk yatış verdiler :)
gsylr06 ru_a6 hastanenin acil bölümünden giriş yapın hemen oradan yönlendiriyorlar zaten hamile olduğunuz için randevuya gerek yok
gzmturan Bende 26.haftamdayım bende güçlü hareketler hissetmiyorum bugün kontrolüm vardı doktora söyledim plasenta ön duvarda olduğu için öyle dedi yastık görevini görüyor hareketi az hissedersin dedi
demetmoms Bende 27+3 deyim bazen bebek gündüzleri hiç uyumuyor sürekli hareket halinde. Bazende günde bi iki kere vurup bırakıyor. Ama anneler hisseder eğer kötü hissediyorsan kendini acile gidersen iyi olur.
Weenie ru_a6 mide ilaçları denedim doktor dedi sen bırak o şuan için normalmiş bulanma değilde yanma var aslında ama hareket azalması korkuttu :(
ru_a6 Esmaipek suan 28 haftalığım maşallah çok hareketli o aralar bu kadar yoğun değildi bir de burda gördüğüm kadarıyla herkeste o haftalarda öyle olmuş. 1 hafta sonra sizinde çok fazla hareketlenmeye baslar sanırım fırtına öncesi sessizlik yapıyolar 😂
saricivciv_ ru_a6 benimde bebeğimin haraketleri az normalde cok sert vuruyordu haraket ediyordu sizce acıle gitmelimiyin kahve içtim cıkolata yedim am banamısın demıyor
ru_a6 saricivciv_ canısı suan 29 haftam bitmek üzere 28 e kadar 2 gün hafif hissediyodum 3.gün sert vuruyodu o arada korktum ama günde 1 2 kere bile olsa hareket ettiği için gitmemiştim 28 den sonra çok düzenli sert olmaya başladı demekki o haftalarda öyle oluyor
saricivciv_ ru_a6 Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı insan korkuyor azıcık haraket olmayınca şuan haraketlendi gitmelimiyin acaba doktora ya
ru_a6 saricivciv_ hareketlendiyse gerek yok canısı kendini korkutma bak demekki iyi hareket ediyor. Dedim ya o aralar düzensizlik oluyo