yorgunannis Gulseeeeee gündüz iyiyim yaa gece mahvoluyorum🥺 şuan bile öyleyim 7 buçukta başlıyor ağrılarım sabaha kadar 🤦♀️😕
yorgunannis Ozgemlym ayy ayy gel bana soor eşime kendimi pencereden atsam nasıl olur diyorum olmaz diyor😀 çok yardımcı oldun sağol dedim😄 ama gece mahvoluyorum yaa
Ozgemlym yorgunannis aynen öyle gündüz bi şekilde geçiyor gece yok 😔 şuan mesela uyumsk istiyorum uyuyamıyorum
birdilektut15 Gulseeeeee 3490 36+5 haftalığız çarşamda 37+0 da doğuma alcak gebelik şekerimden dolayı
Ozgemlym yorgunannis valla bu gece başka bi garip bebiş durmuyo vücudumda garip haller hayır olsun inşallah
naz4616 Gulseeeeee 36+3 oldukkk bebeğimin kilosu da maşallah gayet iyi sadece ayakta durunca ayak kasılmalarım bide sol kaşığımda agrı oluyo geceleri asla uyuyamıyorum bende böyle sizde nasıl 😂😂❤️
demetov 1 gün sonra kontrol var öğreneceğim, en son 33 haftalıkken 1880 gramdı geriden geliyo 1 hafta çok merak ediyorum 😇 onun haricinde bel ağrım arttı keşke daha fazla hareket edebilsem ve spor yapabilsem
GULLMOMMY Ozgemlym ben de öyle oldum bugün ya nedense 1 haftadır fazla hareket yoktu az hissediyordum bugün nolduysa hele ki şimdi uyuyamıyorum hareketlerinden
Ozgemlym GULLMOMMY doğurcam heralde diyorum bu gece korktum ya belim çok ağrıyordu parol içtim bira rahatladım ama kasılmalar var sıklığı yalancı gibi ama kıpır kıpır kaç kere wc gittim bilmiyorum
Yarenatakaran Kızlar bende 34+4 teyim bu bacakları yere oturup üzerine atma olayını denedim atamadım normal mi sizde nasıl durumlar ?