yorgunannis Gulseeeeee ayy gitmiyoooorr😰itiyorum bile gitmiyor😂 mahvoldum ağrılardan geceler zehir zemberek 😶🌫️
Cicek_ Gulseeeeee 35+6 iken 2520 ydi. Bugün 36+5 olduk. Çarşamba tekrar gideceğim merak ediyorum kaç kilo oldu 🥰
Bebis25 Gulseeeeee cuma günü 37 giriş yaptık o gün muayene olduk 2830du. Zayıf bebeğim 😥 19unda doğuruyorum kg aldırma çabasındayim🙈
Gulseeeeee yorgunannis gündüzleri peki ben yorgunum halsizim uyumak istiyorum hep başa geri döndim sanki 🥹🥹
-dmlaklnc0 Tubaa97 pelvik kısımlarında ve sol kalça da oluyor genelde ağrı normalde kramp girmezdi bacağıma ama iki gündür geceleri krampta girmeye başladı
vahsikelebekk 36+0da 2730,50 cmdi çarşamba 37+0 da kontrol var en geç 38. Haftada sezaryen olacağım. Ben henüz 1 kilo aldım❤️
yorgunannis Gulseeeeee gündüz iyiyim yaa gece mahvoluyorum🥺 şuan bile öyleyim 7 buçukta başlıyor ağrılarım sabaha kadar 🤦♀️😕
Ozgemlym Gulseeeeee fenalardayım 😰 kesilmeyen bel ağrısı vajinama baskı bıçak saplanması mide bulantısı kasılmalar sürekli ağlamak istiyorum 😣😣 en son geçen hafta 2.600 dü çarşamba bakcaz
yorgunannis Ozgemlym ayy ayy gel bana soor eşime kendimi pencereden atsam nasıl olur diyorum olmaz diyor😀 çok yardımcı oldun sağol dedim😄 ama gece mahvoluyorum yaa