ilaydasokman champanne çok haklısınız diğer çocuk da bakım ve ilgi istiyor normal olarak, inşallah kolaylıkla geçer gider 🙏🏼
ilaydasokman simvoli bana yatış vermedi doktorum operasyondan 2 gün sonra normal hayatına dönebilirsin demişti
Kacarka ilaydasokman operasyondan ne kadar geçti bir problem oldu mu normal yaşantına geri döndüğünde bana da aynısını söylediler çünkü hafta içi işe başlayacağım korkuyorum
champanne sirius8 şuan 6. Haftadayım bulunduğum ilçede kalp atısını da duyup büyük bi hastaneye geçicem
merveli93 ilaydasokman özel değilse normal hayat derken cinsel yakınlaşmaya izin verildi mi benim doktorum bu konu hakkında hiç bi şey söylemedi bende sormaya çekiniyorum orda burda okuduğum kadarıyla uzak durduruyorum
merveli93 hazalmamy bence de sorun benim şişliğimi o aldı baya elime gelen baloncuk gibi olmuştu çünkü
mertrugs merveli93 benim doktorum kesinlikle yasak dedi ama bilemiyorum sizin durumunuz nedir yine sorun çekinmeyin doktordan. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🌺
1eylul ilaydasokman serkiyaj sonra nsl gecti günleriniz acaba yatarak mi bide neden serkiyaj oldunuz acaba
ilaydasokman 1eylul bir hafta yattım sadece sonrasında normal yaşantıma geri döndüm. Rahim ağzı yetmezliği olduğu için dikiş atıldı
hazalmamy merveli93 aminn 🌸 benim yatisim yapıldı tekrardan çok ağrım olduğu için nidicart ve adalat başlattı doktorum kullanan varmıdır acaba
merveli93 hazalmamy ben kullanmadım canım ama bir ay kadar enfeksiyon dan yattım bende Allah sağlıkla çıkarmayı nasip etsin
hazalmamy merveli93 aminn canım benim yarın çıkışım yapılacak büyük ihtimalle ilaçları gözlem altındayken vermek için yatış yaptırdı ama ise yaramadılar bende parol icicem artık başka çare yok cekicem bu ağrıları Allah yardımcımız olsun 🤲