Kacarka Nsd- rapor nasıl aldınız ben de çalışıyorum ama raporumu uzatmıyorlar işe gitmek istemiyorum riske atmak istemiyorum serklajin ikinci haftasındayım
Nsd- Kacarka doktorum bana her ay yazıyor heyet raporu kendisi verdi zaten. Hatta ben dikiş öncesi de lekelenmem olmuştu o zamandan beri raporluyum
champanne hazalmamy öyle meşakkatli bi süreç ki ama sonunda inşallah değecek sağlıkla kucağımıza alacağız 🙏
champanne babyshark__ hayır hiçbir sorunum yoktu aniden suyum geldi ertesi gün 2 cm açılmam vardı ertesi sabaha kadar da 8 buçuk cm oldu ama bebeğin haftası çok küçük olduğundan sezeryana alındım. Dr sancısız suyun geldiği için 14. Haftada serklaj atılır dedi sancın olsaydı progestan yeterli olurdu dedi
miniminnacikk Merhabalar bende 20+5 te serviks 9mm ve hunileşmeyle acil Serklaj oldum bugün ise 26+1 haftadayız 🤲🏼🩷🧿 bugün kontrolüm vardı, serviks ise 25 mm olarak ölçüldü ama karından :/ .. Hepimize geçmiş olsun sağsalim vakti saatinde kucaklarımıza alalım 🌸🤲🏼
ilaydasokman champanne 2. Gün normal hayatına dönebilirsin dedi doktorum ama ben bir hafta sadece ihtiyaçlarım için kalktım hiçbir şey yapmadım. 1 hafta sonunda kontrolüm vardı her şeyin yolunda olduğunu öğrenince de normal yaşantıma geri döndüm
champanne ilaydasokman evde çocuk olduğu için çok stres yapıyorum bende hareket kısıtlanırsa açısından inşallah sağ salim geçiricez süreci
lala_666 ilaydasokman İnşAllah sağlıkla gelsin ☺️ ama bir şeyi anlamadım kusura bakmayin Serklajlı ne demek ben Azerbaycanlıyım da bazı kelimeleri anlamıyorum🥹
merveli93 hazalmamy benim oldu bende günde üç kere alıyordum ve artık tiksindim gerçekten içimde birikiyor yoğurt gibi elime geliyordu zamanla doktoruma söyledim önce krem verdi çünkü orda ödem ve kaşıntı olmaya başladı o krem bi kaç gün içerisinde oradaki kaşıntı ve şişliği aldı dozumu da önce günde iki sonra da bir olarak düşürdü şu an 28+5 deyiz
hazalmamy merveli93 bende sorucam ben progesteron ve donoxyl fitil kullanıyorum onu akşam bir tane progesteron günde iki defa progesteronu bırakma sansim yok şuan 3 günüm kaldı o bitince de gynfolor var bakalım vajinamin içi çok şişmiş ne yapacağım bilmiyorum elim kolum bağlandı benim ilaç çok dokulmuyor ileri ittigim ve kalkmadigim için ama tahrişi acısı dayanılmaz oluyor gün içinde
Fidannn1 ilaydasokman merhabalar bizde çarşamba günü 34.haftaya giricez inanın hiç geçmeyecek gibiydi günler. 13.haftada serklaj oldum daha sonra hunileşme olunca 21.haftada tekrar bir serklaj oldum 33.haftaya girdikten sonra karnımda sertleşmeler başladı dikişlere baskı arttı gibi hissediyorum bakalım hedefimiz 36 ları görmek 🙏
ilaydasokman Fidannn1 bizim de ilk hedefimiz şu an 32 sonra 36 en sonda da 39. Kolaylıklarla geçsin inşallah hepimizin süreci 🙏🏼🧿
ilaydasokman champanne çok haklısınız diğer çocuk da bakım ve ilgi istiyor normal olarak, inşallah kolaylıkla geçer gider 🙏🏼
simvoli Bende 16 haftamda Serklaj oldum şuan 20 haftandayım ve doktorum sürekli yatış veriyor sizler ne zamana kadar yattınız
hazalmamy simvoli ben ilk 1 hafta kaldım Hastanede daha sonra eve geçtim 12. Haftamda serkilaj olmuştum şuan 28+3 teyiz şükür geçen hafta 3 gün yatisim oldu doktorum takip etmek istedi ağrım ve kisalmam hunileşmem olunca testler tahliller falan yaptı sonra iyi olunca eve gönderdi şükür
ilaydasokman simvoli bana yatış vermedi doktorum operasyondan 2 gün sonra normal hayatına dönebilirsin demişti