birerkekannesi__ ebrarkus amin amin canım ya aşırı sallandı 🙄 kayınvalidemler müstakil evde hemen oraya kaçtık Rabbim herkesi de bizi de korusun
bebeklerim__ birerkekannesi__ açılmadı mı. Meyve suyu çikolata yiyip soluna uzan bakalım bi . Bide karnına tık tık tık yap. Yürüyüş yap inşallah açılır. Geçmiş olsun o an korkuyla o da korkmuş. Nerede yaşıyorsunuz.
birerkekannesi__ bebeklerim__ çok teşekkür ederim çikolata yedim kasılması az geçti ama hareket etmiyor ya Van da yaşıyorum
birerkekannesi__ 140524ba normalde aşırı hareketlidir korktum böyle olunca geçmese acile gitmeyi düşünüyorum
140524ba birerkekannesi__ eğer öyle bir imkanın varsa hiç bekleme git için rahat etdin senşm stresinde etkiler bebeği cnm
140524ba birerkekannesi__ rabbim güzel haberler nasip etsin ama bişey yoktur korkma bebeğinde etkilenmesin güzel haberler bekliyoruz inşallah 🥰🤲
Kukoss Naptin gittin mi bir sorun varmi canim? Magnezyumun varsa ic yoksa maden suyu ic dicektim bende
birerkekannesi__ Kukoss şükürler olsun sorun yok kalp atışını duydum da geldim kendi doktoruma da gittim sabah stresten hareket etmiyormuş korkmuş
birerkekannesi__ Busranur_mnts şükürler olsun sorun yok kalp atışını duydum da geldim kendi doktoruma da gittim sabah stresten hareket etmiyormuş korkmuş teşekkür ederimmmm