Evinaram Kardelen25 canım geçmiş olsun hemen endişelenme rahim ağzı uzayıp kısalablilyor sürekli yatman lazım benim de 24 haftalıkken kısalma başladı fitil ve istirahatle şuan 35+2 oldum inşallah sona kadar gideriz hepimiz
Tlaytas Kardelen25 çok baskı yaptıysa olabilir bende uzun süre oturunca baskı yapıyor rahatsız oluyorum. Serklaj falan dedi mi peki
Sewo Tlaytas ayni benim durumum . 2 hafta annemde 2 hafta kayinvalidemde kalıyorum ne kadar zaman gecse o kadar kâr bizim için hem sürekli yatiyoruz sıkılıyoruz yer değişikligi iyidir
Tlaytas Sewo benim annem çalışıyor o yüzden sürekli kaynanamdayım sağolsun oda iyi bakıyor. Sen kaç haftalıksın
Askkokuluyavrum Kardelen25 benim de bazen vajinamın ici sızlıyor resmen enfeksiyon mu acaba diyorum bol su içince geçiyor doktorum böyle bi durum olsa anlar miydi acaba ya çok korkuyorum bu durumdan Allahım sana da tez zaman da şifa versin insAllah 🙏🙏
Sewo Kardelen25 olsun kuzum ablana git bazen de evine gel ama sakin is yapma bol su iç su bana cok iyi geldi
Dimple23 Hepimiz aynı dertteyiz ...fitil iğne bol su ve magnezyum alıyorum kasılmalarınız varmış mutlaka doktorunuz magnezyum vermiş olmalı ..kaç mm serviksiniz