papatyakokulugece rvsss olabilir her kuranda geçen şey konulmaz ala duyulmamış bir isim kuranda geçse bile amine koy oda geçiyor kuranda fatma ayse koy onlarda var kuranda Hatice de geçiyor mesela ala yı farklılık için koyuyorsun ama sacma duruyor duruş açısından bu devirde akran zorbalığı var 👍
sari_papatyam rvsss ala uzatmalı mı okunuyor hiç duymadım eğer uzatmalı ise yazımından anlaşılamayacağı için direkt ala olarak okunabilir zor olabilir gibi geldi kullanımı
rvsss papatyakokulugece tamam hanım efendi siz ayşe fatma koyarsınız Ala’nın anlamı farklı ayşe fatmanın farklı benim zevkimi eleştirin diye açmadım bu konuşmayı isim önerisi istedim sadece sıkıntılı ruh halinizi alttan alacak kadar değerli değilsiniz benim için fikrinizi kendinize saklayabilirsiniz. iyi akşamlar
papatyakokulugece rvsss 😂 sıkıntılı sensin hayatım.kurandan isim söyledim niye kızıyorsun onlarda kuranda ayetlerde geçiyor ala gibi 🤷♀️😂😂zevkini de elestirmedim çevrem kötü diyor demişsin aynen doğru demişler diye dedim bu Bir eleştiri değil.hayatta başarılar diliyorum ❤️
rvsss papatyakokulugece sareye kötü dendi ala ismine yakışan 2. İsimi arıyorum dedim okuduğunuzu da anlama sorununuz var anlaşılan rica ediyorum benim açtığım konuşmanın altından gider misiniz
papatyakokulugece rvsss anladım ikinci isim arayışını kötü denilmiş yinede koyup iki isimli olacakmış ben öneri sunmadim. Hiçbir isim yakışmıyor çünkü ona kötü olduğunu belirttim kötü diyenlere katıldığımi söyledim sen kuranı karıştırdın neyse ne koy gitsin uzatma konuyu da iyi geceler tatlım
Aleynaa8 Ben defne koyacağım - Gökçe de güzel Hümâ da bence çok güzel - eşimin yeğeni hüma kuşum diye seviyorum - ablasının adı da meyra
emoyrt rvsss Ala Taçlı ismide hoş pek kimsede yok ama farklı bir isim 2-3 sene önce kesfetmiştm böyle bir ismi 😄