rvsss Ben sareyi çok beğenmiştim ama çevremden kimse beğenmedi ve artık soğudum diyeyebilirim Ala ismide hoşuma gidiyor ama tek başına çok kısa geliyor ala ismine yakışacak ikinci isim önerir misiniz
rvsss rvsss şu an popüler olan isimlerin hiçbiri o kadar hoşuma gitmiyor ki. Bildiğiniz veya beğendiğiniz güzel isimler varsa öneredebilirsiniz
Nisanmomy rvsss sare ismi çok güzel aslında önemli olan sizin içinize sinmesi herkes bir şeyler söyler
Leilani rvsss Sare de Ala da çok hoş. Sareyi eşiniz ve siz beğendiyseniz bence başka kimseyi dinlemeyin derim
rvsss Nisanmomy eşim de hiç beğenmiyor açıkcası onun da gönlüne sinsin istiyorum benim için önemli olan o aslında
rvsss Leilani sareyi eşim de beğenmiyor ala da tek başına çok kısa geliyor 2. Bir isim yakıştırırsam onu koyabiliriz
Leilani rvsss Nisa Ala nasıl? Defne Ala da olabilir. İnci Ala, Eylül Ala aslında bir çok isim yakışıyor yanına bence
papatyakokulugece rvsss farklılık olacak diye bu tarz isimler koymayın bence sare güzel ama ala sacma
ebrudefnee rvsss Sare ismi çok güzel evet beğenmeyende çok ama ben söyleyişini çok seviyorum kızımın adıda defne Sare bence önemli olan sizin içinize sinmesi🌸 ama Ala ismide çok hoş değil gibi ama tabi yine sizin kararınız
osimdiannee rvsss evet baya ağır ama hoş dimi 😂😂 Sizin kızınıza başka isimler bulalım çok güzel isimler gelir minikte sağlıcakla gelsin inşallah 🥰😍
sari_papatyam rvsss Sare kızımın adı çok hoş bence tınısı anlamı vazgeçmeyin 🥰içe sinen isim bulmak o kadar zor ki ben de 2. Kızım için arayıştayım ve de doğumuma da az kaldı🥲