ikincibebek2 17 haftalıkken gitmiştim 400 Gr demişti doktorumuz şu an 19 haftadayız Benimde merak ettiğim bı konuydu haftalara göre bebek kiloları nasıl acaba diyordum Happy mom la uyumlu değil doktorun kilo ve boy ölçümü hatta arada baya fark var
babymom2026 Semanur_71 Şu an 22+4 en son 21. haftada gittiğimde 445 gram 24 cm di haftasıyla uyumlu demişti doktorum ☺️ Ama benim detaylıda 376 gram mı ne yazıyor raporumda doktoruma gözüktüm sonraki gün o 445 dedi ben hangisine inanacağımı bilemedim ama ölçüm cihazından bile fark eder dediler doktoruma inanmayı tercih ettim çünkü detaylıda doğru düzgün ilgilenmediler dediğim gibide haftasıyla uyumlu dedi doktorum ☺️
merrrvees Semanur_71 24 haftada gitmiştim 1 kilo demişti doktorum bebek gayet sağlıklı kilosu iyi demişti
senaza Semanur_71 bebeğe kilo yapacak şeyler yiyorum.. özellikle kahvaltıda kaşar, avokado yemeğe çalışıyorum tabi bazen canım hiç istemiyor ama biraz önden gidiyoruz bebişim bir tık ileri haftasına göre
minikkmucize demetov iki damarda da mı var, tek damarda mı direnciniz. Benim tek damarda direnç var da 23+0 dayız henüz.
demetov minikkmucize onu hatırlamıyorum inanki . şuan başka doktora görünüyorum o öyle bişey demedi çünkü
meltemerennn esraaa97 bebekte karın çevresi geriliği oldu mesala öyle şeyler yaşadım kan sulandırıcı içiyorum felan daha da gitmedim son durum ne diye