Semanur_71 Kızlar bebişleriniz kaç kilo hadi bakalım Yorumlarda buluşalım biz 25’e gireceğiz en son 700 du 1 hafta onden gdyor ama sizler nasil
Papatya05_ Semanur_71 21 haftalıkken gitmiştim 500 gr dedi doktorumuz sağlıkla gelsin hepsi 29 haftalığım haftaya inşallah gideceğim
Semanur_71 Semanur_71 kilo olsun dediğiniz şeyler varsa onlarla yorumlara yazın birbirimize fikir olur
senaza Semanur_71 bebeğe kilo yapacak şeyler yiyorum.. özellikle kahvaltıda kaşar, avokado yemeğe çalışıyorum tabi bazen canım hiç istemiyor ama biraz önden gidiyoruz bebişim bir tık ileri haftasına göre
teraziela Semanur_71 Benimde Salı günü kontrolüm var bende çok merak ediyorum bakalım ne kadar oldu ☺️☺️
esraaa97 29+6 1250ydi iki hafta geriden dedi yememe içmemede dikkat ediyorum niye boyle oluyorki acaba
orkidemm_ esraaa97 aslında bu işi yapan Plesenta kan akışı rahat ve iyi oldu mu bebeğin beslenmesi kilo alması iyi oluyor her yemekten sonra sol yanına uzan bunun olumlu etkisi olur
demetov esraaa97 29+2 de 1210 gramdı benimde rahime giden akışta hafif direnç var demişti 32. Haftaya kadar kan sulandırıcı verdi. Şuanda da 1 hafta geriden geliyor ama sağlıklı dedi
esraaa97 meltemerennn Peki şuan kaç haftalıksınız onla ilgili birşey demedi ama bir problem varmı sizde kan akımının yavaş olmasıyla alakalı
esraaa97 orkidemm_ Bunu deniyeceğim çok sağolun internetten araştırıp bebeği kilo aldıran nevarsa hepsine yüklendim bakalım umarım toparlarız
minikkmucize demetov iki damarda da mı var, tek damarda mı direnciniz. Benim tek damarda direnç var da 23+0 dayız henüz.
meltemerennn esraaa97 bebekte karın çevresi geriliği oldu mesala öyle şeyler yaşadım kan sulandırıcı içiyorum felan daha da gitmedim son durum ne diye