Boysmom2 baharbahce27 Aynı haftadayız bir iki gündür benim bebeğim de çok az hareket etti ama bugün baya hareketliydi bence zaman zaman değişiyor siz yine de takip edin içiniz rahat etmezse tekrar kontrole gidin hatta gerekirse acile gidin kulak arkası etmeyin
baharbahce27 Boysmom2 haklısınız yarın gitmeyi düşünüyorum inşallah çünkü kaygılı bir şekilde beklemek yerine gidip iç rahatlatmak en iyisi
baharbahce27 esraaa97 genel olarak hiç takip etme gereği duymadım her bebeğin yapısı bir değil diye sayılara bağlamadım olayı, doktora her gittiğimde de bir sorun olmadığını söyleyince saymadım hiç ama birkaç gündür azalma görünce endişelendim
anneoluyorummm103 baharbahce27 benimde o haftalarda hareketsizlik başladı. Kilo aldığı için yeri daralıyor iyice
baharbahce27 anneoluyorummm103 ahhh güzel anne, sende bu saatte uyanık olduğuna göre dua edelim birbirimize
Glsn1 baharbahce27 ben bu durumu yaşadım hastaneye gittim 2 gün yatış verdiler sonra doğuma aldırlar 28 haftalık kesinlikle ihmal etme hemen git
baharbahce27 Glsn1 öyle mi diyorsunuz gerçekten ihmale gelen bir durum değil farkındayım bugün gideceğim inşallah ihmal etmeden
baharbahce27 Boysmom2 akşam 6 gibi gideceğim canım eşim vardiyalı çalıştığı için ancak o saatte müsait olabiliyor
Boysmom2 baharbahce27 Güzel haberler alırsın inşallah canım 🫶🏻 ben de bugün gittim yeri daralmıştı kilo aldığı için o yüzden az hareket ediyormuş
baharbahce27 Boysmom2 bende gittim birkaç saat önce şükür bir şey çıkmadı, yorgunluk ya da stres kaynaklı olabilir dedi doktor
Boysmom2 baharbahce27 Çok şükür canım benim asla stres yapma içini hep ferah tut bebişler büyüdükçe bizim hislerimizi stresimizi daha fazla hissediyorlar 🥺