mrsssblt Aylinannesi Sağlıkla kavuşalım da inşallah senin daha az benden benim tahminen 15 mayıs gözüküyor doğum
Deletedmom398 mrsssblt hastane de biriyle tanışmıştım tekerekte başka bi yere taşınıcaklardı evde problem varmış onunla karıştırdım canım uyanınca geldi aklıma ☺️
Deletedmom398 Aylinannesi bayılmışım ben telefon düşmüş gece uyandım bidaha da uyuyamadım yedi gibi uyumuşum tekrar kafam kazan gibi.hamilelikte nasılsın rahat uyuyabiliyor musun ☺️
Aylinannesi Deletedmom398 😂😂 sonra benimde düşmüş elimden bi uyandım açık kalmıs tel şarjım bitmiş😒😂 dönmekte zorlanıyorum canım bide sürekli wc olayı var bazen hiç uyku gelmiyo ama önceden fena uyurdum cok seviyorumm uyumayı😍😂
Fatosozer mrsssblt aynen canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin minigini inşallah 🤰 umarım dilediğin gibi bir doktorla karşılaşırsın 😊🤲
Aylinannesi Deletedmom398 vazgeçtim iyi değilim 😔 eşimi çağırıyolarmıs ya of dua ette gitmesin ya 😥 insallah alırsın hayırlı haberi canım
Aylinannesi Deletedmom398 belirttide anlamıyolarki 😒 kimsede yok gelemezler hemen ya onuda geçtim gelmesin kimse eşim olsun yeter 😞 insallah gitmez ya 😔🙏🏻