mrsssblt Deletedmom398 yok evin içine dolaplar falan son şeyler eksikti onları yaptırttık canım çok şükür problem yok.Dur duygu ne olur ağzından yel alsın ya 😁😁😁🤦🏻♀️
Aylinannesi Deletedmom398 evet ilk ☺️ Ahaha tövbe de ya🙈 Allah tez vakit tattırsın bu duyguyu canım🙏🏻
Deletedmom398 Aylinannesi okutuyorlardır onlar değmez benim gözüm 😂maşallah çok tatlı ama gözleri yanakları ponçik ponçik
Aylinannesi Deletedmom398 kötü niyet edilmez ki zaten bebeğe be Allah öyle insanlardan uzak tutsun evet ya masallah tombik😍
Deletedmom398 mrsssblt hastane de biriyle tanışmıştım tekerekte başka bi yere taşınıcaklardı evde problem varmış onunla karıştırdım canım uyanınca geldi aklıma ☺️
mrsssblt Aylinannesi Amin canım rabbim kollarımıza nasip ederken duygunun da karnına nasip etsin inşallah 🙏🏻 Az kaldı taşınma,korku,heyecan,son dönem hazırlıkları hepsi bir arada ruh halim berbat keçileri kaçırmama az kaldı 😁😁😁
Aylinannesi mrsssblt ay amin canım ya insallah 🤗🙏🏻🙏🏻 Duygu dan haber gelicek insallah beklemedeyim ☺️ Olabildiğince güzel geöirmeye calıs canım insallah atlatıca bebekte bizimle beraber perişan olmasın içerde 🙈 bunu diyen ben şaka gibi ama 🤣
mrsssblt Aylinannesi Keşke dediğimizi birde uygulayabilsek canım☺️☺️☺️ Herkescikler uyudu maşallah😍😍😍
Deletedmom398 Aylinannesi bayılmışım ben telefon düşmüş gece uyandım bidaha da uyuyamadım yedi gibi uyumuşum tekrar kafam kazan gibi.hamilelikte nasılsın rahat uyuyabiliyor musun ☺️
mrsssblt Aylinannesi Sağlıkla kavuşalım da inşallah senin daha az benden benim tahminen 15 mayıs gözüküyor doğum