busrasya2334 sema0526 bazı gebelikler kanamalı geçebiliyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok zor bir durum ama atlatacaksınız inşallah kanama kesildi mi kesilmediyse progestan iğne isteyin doktorunuzdan daha çabuk etki eder
sema0526 busrasya2334 kesilmedi devam ediyor alttan koydular progrstanı şu an doktor yok akşama kadar gelmez sanırım ben kendim kafama göre istesem yapar mı ki iğne yoksa kızar mı devlette yatıyorum
deryakurtulus Benim de 16. haftada oldu yoğun bir şekilde. Plasenta aşağıda olduğu için olmuştu, 1 ay sürdü.
busrasya2334 sema0526 eşim eczaneden alıp gelsin fitil işe yaramıyor sanki deyin bi bence ipme yapılmalı canım
deryakurtulus sema0526 Toparladım ben, plasenta 22. haftada yükselmeye başladı ve yukarı çıktı. Fakat o 1 ay hiç kalkmadım neredeyse, progestan iğnesi kullandım, sonra fitile geçtim. Siz de toparlarsınız inşallah moralinizi yüksek tutun. 🙏🏻
deryakurtulus sema0526 Bebeğiniz sağlıklıysa bu kanamalardan hiç etkilenmiyor. Bol bol dua ve moral, iyi olacak inşallah. 🙏🏻☺️
Esinbrn Merhabalar benim de 5 yıl önce aynısı başıma gelmişti birden şırıl şırıl kanlar akmaya başladı ambulansla hastaneye gittim sedyeden kalktığımda resmen kan gölü olmuştu aynı tedavi uygulandı doğuma kadar evde istirahat dedi doktor neyse ki sağ Salim kucağıma aldım kızımı şuan 5 yaşında inşallah siz de sağ Salim atlatırsınız şimdiden çok geçmiş olsun
sema0526 Esinbrn darısı benim başıma bende sağlıkla sıhatle alırım inşallah bebeğimi kucağıma onu çok isteyen bekleyen bi annesi var🥺❤
biiiseeee sema0526 12. Haftamda 2 gün hastanede yattım resmen kan gölü olmuştu her yer öyle kanamam oldu şimdi şükür 28. Haftadayız inşallah geçer içini ferah tut ❤️
sema0526 biiiseeee yaaa böyle yazıları okuyunca içim ferahlıyo çok seviniyorum inşallah benimde bi an önce kanamam diner 🥺
Esinbrn sema0526 sizi o kadar iyi anlıyorum ki beni de cennette bekleyen bir meleğim var Allah kimseyi korktuğu yerlere uğratmasın sizin için dua edeceğim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 💜💜