Seymabyrm Merhaba kızlar 38+1 haftalığım dün doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açılma varmış. Nstde sancılarım da az az çıktı. Eve gelince regl olcam tarzı çok ağrım oldu sonra geçti. 1 cm açılmadan ne kadar sonra doğum yaptınız?
kurkmantosuzmadonna Seymabyrm ben de ilk nişan geldiğinde hastaneye gittiğimde 1 cm açıklık vardı. 3 saat sancı çektikten sonra açıklık 3 cm oldu ama bebeğimin kalp atışları yavaşlayınca acil sezaryene alındım.
2boysmotherr Seymabyrm benim ilk oğlumda 38de açılmam 1 buçuk cmdi tam 39+6da dogurdum bunda hala çatı muanesi olmadım tam 39 da bakcam dedi perşembe 39 oluorum kaç cm açılma var bakalım perşembeye kadar dogurmazsam🙈
bebeklerim__ Seymabyrm epey sure 1 cm le gezdim canim 3e gelse allahim izniyle sonra da açılma kolay olr
Deletedmom_195 Seymabyrm 15 gün sonra doğum yaparsın dediler ertesi günün sabahında doğuma gittim 😂4 sene önce 😂
Seymabyrm 2boysmotherr inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi🌸 Ozaman değişiyor hemen de gelebilir gelmeyedebilir sanırım🥹
kurkmantosuzmadonna Seymabyrm evet sabah uykudan uyandığımda regl sancısına benzer ama şiddetli olmayan sancı vardı.
2boysmotherr Seymabyrm amşn inşallah hepimiz saglıcakla alalım kucaklarımıza ama sana önerim bol yürü merdiven in çık hurma ye squat çek sıcak duş bunlarla açılmanı hızlandır ben ilk dogumumda bunların faydasıyla 2 saatte dogurmuştum bundada hız kesmiyorum günlük 10 bin adım pilates topu squat hurma sıcak duş merdiven in çık bütün tuşlara basıyorum gerisi bebişlerde🥰
minee24 kurkmantosuzmadonna normal sancınız gelecek oluyor bu demek devam ederse agrınız devam eder yoksa gelmez 1 haftaya falan bulabilir belli olmuyor
Seymabyrm kurkmantosuzmadonna inşallah benimde gelir hemen çünkü ilk olduğu için süre uzadıkça korkuyorum 🥹
kurkmantosuzmadonna Seymabyrm benim de ilkti canım. İster istemez korku heyecan normal. Sağlıkla al kucağına inşallah 🌸
Seymabyrm 2boysmotherr havalar soğuk olduğu için yürüyüş yapamıyorum fazla bide çok baskı yapıyor bebişim. Kanalada kendiliğinden girmişti bişey yapmadım hiö bakalım ne zaman gelecekler🥰
Seymabyrm bebeklerim__ 1 cm açılmam olduğunu bebeğimin kanala çok güzel yerleştiğini söyledi. Birde çatım çok esnekmiş yani çok kolay doğumun olur senin dedi bilemiyorum tabi korku çok
HappyKiwi Seymabyrm avm.ye gidin yakinda varsa. Benim arabayla 15 dk mesafede, usenmeden gidiyorum orada yürüyorum. Evde de belki yuruyebilirsiniz, disarida yurumek gibi olmuyor ama hareketsizlikten iyidir.
Deletedmom_195 Seymabyrm 1cmdi sancım hafifti akşamında evde belime bir sancı girdi ve beni hastanede baya yürütmüşlerdi ama açılmam olmamıştı ben eve geldim birşey de yapamıyordum sürekli wc gidiyordum hiç uyumamıştım sabah 5 de suyum patladı hastaneye gittim 8.55 de doğum yaptım hastanemiz uzaktı ondan biraz geç doğum oldu 2 saat uzaklıkta bi hastaneye sevk edilmiştimm