Fatmanur_0416 inanın bende böyleyim normalde çok zor kilo alan biriyim çok yememe rağmen 45 in üstüne çıkamıyorum hamile değilken ama hamileyken çok hızlı alıyorum ilk haftalarımda çok yemedigim halde o zamanlrda kilo alımım çok fazlaydı şuanda yiyorum o yüzden dahada arttı diyetistyene yönledirdi beni ama uyulacak gibi değil 3 gün denedim bayılmışım hastanelik oldum kahvaltıda verdiği ögün iki ince dilim yağsız ypeynir 6 zeytin 1 yumurta şununla doyacak bir hamile varmıdır hiç sanmıyorum ben normaldede sağlıksız beslenmiyorum ama yedigim şeylerin porsiyonu fazla kızartma hamur işini hiç yemeseniz daha iyi olur onlar ekstra kilo yapıyormuş ve hamilelikten sonrada kilonun kalmasının sebebi yağlı şeyler yemekmiş çünkü kilo değil yağ oranı arttırıyormuş vucuttda beyaz ekmeği komple kesti bende çavdar ekmegi önerdi onu yiyorum artık çatlak içinde yağlar kremler çatlak oluşmadan önce cilt bariyerininin yumuşamasını sağlar ama 20 30 kilo alıp çatlamamak mümkün değil birazda genetige bağlı ama hiçbir krem yağ bunu engelleyemez benim şuan yeni oluşan bir çatlagım yok ama ilk hamileligimde belimin yanları bacaklarım popom o kadar çok çatladıkı bir karnımda yoktu çatlak zamanla beyazlıyorlar ama kalıcı olarak gitmiyorlar malesef kalıcı olarak gitmesi için çatlak lazer tedavisi görmek gerekir şu krem iyileştiriyor falan diye çıkan reklamlara sakın inanmayın hepsi yalan en fazla cit tonunu eşitler yani beyazlatır oda zaten zamanlada olan bişey kreme gerek yok