mucizebebegimmm fayting yaaaa ilk oğlum Göktürk mirza ikinci oğlum Gökdeniz Metehan 🥰 oğluşlarımın ismini görünce gözyaşım bi pıt dediiiiiii 🥲 sağlıkla kucağınıza alın ❤️🙏🏻
doublemom35 fayting oğlum Ersagun Aktuğ İkinci henüz 11 haftalık cinsiyet belli değil ama bende Altay Tuna İlteriş Metehan Gökbörü Göktürk bu isimleri düşünüyorum
zumra8146 fayting Bizde Gökdeniz koyacağız nasipse 🌸 Eşimin adı Gökhan benim ki Deniz o yüzden bu isime kadar verdik 🥰
zumra8146 fayting Çok teşekkür ederiz ❤️❤️ Sizde içinize sinen bir isime karar verirsiniz inşallah 💫💫
babyymom59 fayting ilk oğlumun ismi ertuğrul şimdi yine oğlum olucak ☺️❤️aklımda ki isimiler Akın Emir timur Bayezid Atilla Kubilay Tuğtekin Tuğrulhan
sudeli4 Caganmoms aiyyyyy Benm oğlum çağan Alp anlamıda çok güzel gerçekten çok araştırıp düşünüp koymuştım şimdi 2,5 yaşında ve aşırı yaramaz 😂🫣
sudeli4 fayting Alp, Atahan , noyan , çağan, boran, babacan, uras, yağız, kutay , metehan, tuna , gibi isimler . Bu aarada ilk çocuğumun adı çağan Alp :) ikincisi erkek olursa Atahan istiyorum