vahsikelebekk Hilalarzu b12 düşüyor hamilelikte ama bu kadar düşenleri ilk defa bu forumda görüyorum, bazen cehalete ya da çingene ağzına ayrı şok oluyorum bu zekay bu kafayla çocuk büyütecek insanlar var diye🙈
Hilalarzu vahsikelebekk aynen öyle haklısınız ne diyebilirim kii başka, arayıp da bulamayan onca insan var üzülüyorum ben açıkcası bu duruma. Ha bir de bilmem şu haftamdayım doktor erkek dedi sizce değişir mi. Yok efendim pipi bu kadar büyük olur mu neler neler…… gülmek de istemiyorum yaa😅
vahsikelebekk Hilalarzu çok riskli dualar çok riskli sorular , erkek dedi doktor inşallah değişir diye dua edeni de gördüm. Allah korusun cinsiyet anomalisi burda yaşayan çok insan attı etti, ya duaya dönse gerçekten böyle sınansalar , korkmuyorlar da valla
gunesimekardes annekiz6141 2021 de buralardaydim. Bu gozler neler gordu. O zamanlar dondurma konusunda o kadar emin bir tayfa vardi ki ben haksiz gibi bir konuma dusmustum😃
aprilbaby eslem2121 yarın misafir gelecek diye gecenin bir saati eve süpürge tutmuş birde topuklu terlikle yürüyor diye komşusu mesaj atmış oda komşusuna kızıyordu sizce yaptığım yanlış mı diye🤣
hd_d eslem2121 ay bitane kiz vardi burda esiyle ilgilu şeyler aciyordu bir dedigi bir dedigini tutmuyordu hatta post bile açılmıştı inandirci gelmiyor diye anlmissindir dediğim kisiyi belkide🤣