suragungor Dinolisoo aynen aynen iki kizi varmis kocasi erkek cocuk istiyormus bebegin cinsiyetini ayarlamak icin yana done ariyormus😂
annekiz6141 eslem2121 dondurma yedim bebeğim usur mu? 🤣🤣🤣🤣 hsgsgssv ya bunlar gene iyi 2022 senesinde buralar var ya ufffff Simdikiler insaflı 😄😄😄
gunesimekardes annekiz6141 2021 de buralardaydim. Bu gozler neler gordu. O zamanlar dondurma konusunda o kadar emin bir tayfa vardi ki ben haksiz gibi bir konuma dusmustum😃
sevimlipandahii eslem2121 hiç hatırlamıyorum ya 😂😂 yazdıklarınızın çoğuna denk gelmedim sanki ama O uzman karisiyim diyeni gördüm 😂😂
Dinolisoo suragungor aaa ben sonra hiç bakmadım unuttum. Sorsaydı aynı kafada olanlar yardım ederdi zaten eskilere sormasına ne gerek varmış😂😂
asil15 eslem2121 ohh mis sanada afiyet olsun canım vallahi biz çocuğa yat diyince bitmiştir hemen odasına gidip yatar asla itiraz yok.
Hilalarzu vahsikelebekk ayyy ne güzel noktaya değinmişsiniz bu yüzden birisiyle tartıştım burda ve insani duygulardan yoksun damgası yedim hamile bi kadından hamile bi kadına söylendi bu lafff😂😂
vahsikelebekk Hilalarzu b12 düşüyor hamilelikte ama bu kadar düşenleri ilk defa bu forumda görüyorum, bazen cehalete ya da çingene ağzına ayrı şok oluyorum bu zekay bu kafayla çocuk büyütecek insanlar var diye🙈