gorkemakdmr Kızlar yeni doğan döneminde kullanıp memun kaldığınız ıslak mendilleri markalarını yazarmısınız
myangelson gorkemakdmr Molfix izotonik sulu yenidoğan ve Komili bir tek iyi geldi bize dalin uni baby falan pişik yaptı. İlk doğduğunda Molfix kullandım, evde temizleme pamuğu kullanırdım dışarıda ıslak mendil
gorkemakdmr myangelson bende öyle düşündüğüm için bide hastanede lazım olur hastane cantasına koymaya
Anonimanonim Mavi uni baby almayın yeni doğan oluyor sanırım mavisi. Her bebekte farklı etki gösterir mi orasını bilemiyorum fakat benim bebeğimde ağzını sildiğimde ağız çevresi kıpkırmızı oluyor makat çevresi de kızarıyor.
namkol1 gorkemakdmr Sleppy bio natural kullandım çok memnundum Sonra molfix izotenik suluya geçtim ikisinden de memnundum hangisinin fiyatı uygunsa onu aldım
Nisanmomy gorkemakdmr ben henüz doğum olmadığı için kullanmadım ama water wipes ya da prima aqua pure almayı düşünüyorum içerik olarak en temiz olanlar onlar. Molfıx izotonik sulu olan Phenoxyethanol ve Triethanolamine içeriyor yeni doğan için uygun olmadığını düşünüyorum.
gorkemakdmr Nisanmomy bende öyle duymuştum normalde pamuk kullancam ama hastane çantasına koymam gerek teşekkür ederim öneriz için Ama water wipes fazla pahalı bence evet bebeğimiz gelişimi için ama çok fazla yine
Nisanmomy gorkemakdmr bende pamuk ve su kullanacağım hastane çantası ve acil durumlarda ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum. 3-4 paket evde bulunsa yeter diyorum
1tosbikannesi gorkemakdmr sleepy bionatural, natural ve sensitive kullanıyorum değişimli olarak 2 buçuk aylık kızım bu zamana kadar bir sorun yaşamadık çok iyi geldi bize pişikte yapmadı 🌸
Havin49_ gorkemakdmr ilk doğduğunda slepy yenidoğan kullandım ondan sonra baby turco ve baby me ama bu sene baby me aşırı kalitesizleşti baby turco dan devam ediyorum