ulkusblog Kızlar 14 haftalık hamileyim, tam olarak nasıl tarif etmeliyim bilmiyorum ama karnımın alt tarafında kasığa doğru olan kısımda ara ara sancı var. Böyle iğne batması gibi. Normal mi, yaşayan var mı
blacksoul1903 ulkusblog evet normal canım bebeğin yerleşti ve yerleştiği yerde artık büyümeye başladı, kasıklarında batma, zaman zaman adet sancısı gibi kısa süreli sancılar hissetmen çok normal sağlıcakla büyütüp kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🌸☺️
ylnydgd ulkusblog çok şiddetli olmadığı sürece, kanama, lekelenme yoksa gayet normal. Rahim büyüyor sürekli olarak, bağlar kaslar geriliyor onun ağrısı. Su için bol bol susuzluk da kas ağrısını arttırır
Noyimommy ulkusblog dinlenmekle geçiyorsa saatlerce sürüp şiddetlenmiyorsa bir sıkıntı olmaz bebiş kendine yer açıyordur 🥹🌸
ulkusblog blacksoul1903 amin kardeşim benim🥰 çok teşekkür ederim. Allah razı olsun 🤍🤲🏻🤲🏻 aminn cümlesiyle beraber🥲
iyc Noyimommy ya benim geçmiyor ve giderek şiddetleniyor,ağrı mide bulantısı yapıyor ve uykumdan uyandırıyor. Acile gittim dün icapçı hekimi bile cagirmadilar parol takıp gönderiyorlar. Ama korkmalı mıyım
iyc Noyimommy yaptılar ama temiz çıktı.. ama inanılmaz bir ağrı var kasıklarımda. Normalde acı seviyesi yüksek biriyimdir ama buna dayanmıyorum
Noyimommy iyc bence yarın bi kadın doğum uzmanına görünün bu gün şiddetlenirse tekrar acile gidin ekip değişmiştir magnezyum kullanıyor musunuz
iyc Noyimommy daha yeni başladım magnezyuma ama ekip değişse bile icapçı değişmiyor bir hafta yani yine gelmicek mecburen yarını beklemek zorunda kalcam.. sadece işte benim gibi yaşayan var mı onu merak ettim.. istemsizce korkuyorum açıkçası
Noyimommy iyc haklısınız benim de 17. Haftada başlamıştı kasık ağrılarım doktorum hep dinlenmekle gecerse kanaman olmazsa seni zorlayan aşırı ağrın olmazsa korkma demişti yarına kadar cok hareket etmeyin ayaklarınızı sıcak tutup istirahat edin
Gencbirannis iyc aynısı bende de vardı canım tahlil verdim idrar yolu çıktı ilaç verdiler magnezyum falan aldım dindi. Ama arada bir yapıyor bebişten kaynaklı olabilir
iyc Gencbirannis benim çok şiddetli ağrım baygınlık geçirme derecesinde.. servikal yetmezlik dedi bakalım özeldeki doktorum ne dicek.. şunu anladım ki en ufacık ağrıyı bile boşvermemek gerekiyormus ben herşeye normaldir gözüyle baktığım için ihmal ettim biraz..
bebekveannesi35 ulkusblog bende aynı durumdayım ama benim agrım geçmiyor batma oluyor karnım kasılıyor ne yaptıysam da geçmedi acildede bişey yapmıyolar
iyc bebekveannesi35 ben az önce doktoruma muayene oldum servikal yetmezlik dedi rahim duvarında incelme varmış plesanta aşağıya inmiş bebek bildiğin doğum pozisyonuna girmiş rapor verdi yatıcaksın dedi şimdi özeldeki doktoruma gitcem. İhmal etmeyin lütfen.. hiç beklemeyin.. evet acilde bir şey yapmıyorlar ben de şimdi şikayet edicem icapçı hekim gelmediği için. Çünkü bebeğimi kaybedebilirdim.. Hastane personeli olduğum için hemen bu sabah muayene olabildim bir de randevu sıra bekleseydim çok daha kötü sonuçlanabilirdi..