Deletedmom_787 sutlukahve_ ikizannesiiiiiiii Ceydaaaaaaaaaa Zarifokur AdaKaranfili Akseec Perim2 aboutbehis Kızlar bu haftanın özeti kızlar çift yumurtlama mı sizce 4 aralık perşembe günü yaptığım test dünkü gibi koyuydu peçeteye koyunca rengi açıldı ben çift yumurtlama olduğundan şüpheleniyorum . Birde kafam çok karıştı uygulamaya yumurtlama kaydedeceğim regl tarihimi öğrenmek için bugünü mü kaydedeyim ? Son olarak 3-4-5-7 Aralık değerlendirdik tutar mı sizce 🥺🙏🏻
aboutbehis Deletedmom_787 4-5-6 da yuksek kalmis bu da yumurtlamanin olabilecegini gosteriyor, iliskinizi kesmeyin 2-3 gun daha devam edin derim.
Perim2 Deletedmom_787 canım değerlendirmeye devam et silikleştiğinde yumurta çatlıyor aslında o yüzden değerindirmeyi bırakma
sutlukahve_ Deletedmom_787 hepsini degerlendirmissin tutma ihtimali çok yüksek ama nasip işi tabiki inşallah olmuştur ❤️
Deletedmom_787 aboutbehis tamam canım 🌸 beni şüphelendiren 4 aralıkta pik gördüm 5 aralıkta test silikleşti 6 aralıkta tekrar pik oldu bugün 7 aralıkta da test silik çıktı
Brcmmm Hayırlısıyla olsun inşallah canım herşey gönlünce olsun 🌸🙏 senle aynı ayda düşük yaptım ve ben 45 gündür regli olamıyorum ilaç falan kullandın mı benim sadece akıntım var bir kaç gündür
Deletedmom_787 Brcmmm kullanmadım canım sadece çokça vitamin kullandım protein ağırlıklı beslendim toparlamak adına bol bol kırmızı meyve kan yapıcı şeyler tükettim
Brcmmm Deletedmom_787 Folik asit vermişti onu kullanıyorum bende geçmiş olsun tekrardan canım hayırlısı ile sağlıcakla olsun inşallah 🙏
sutlukahve_ Deletedmom_787 hayır neden mahcup hissediyorsun eminim eşin kadar sende istiyosundur bunda mahcupluk bı durum yok canım ❤️