Deletedmom_787 AdaKaranfili aşkım ama perşembe de pikti dün hafif silikleşti bugün yine kop koyu çıkfı
AdaKaranfili Deletedmom_787 canim gebe kalma gibi ihtimal de ola bilir. Ovulyasyon testleri gebelik olunca koyu cikiyor sanirim. . Ve ya iki kere yumurtlama oluyor sende bu ay
Deletedmom_787 Akseec canım 21-22.günde pik gördüm öncesinde hiç pik görmedim hamilelik olması mümkün mü sence
Akseec Deletedmom_787 tabi ki mümkün geç döllenme diye geç yumurtlamaya deniyo zaten olabilir sen çatlamadan sonra 10. gün test yap ama bu arada da değerlendirmeye devam et💗
Zarifokur Deletedmom_787 yumurta pik noktasına gelene kadar demek ki çatlamadı . Değerlendir sen ona bakma
Deletedmom_787 AdaKaranfili ay ilk kez böyle bir şey oldu çok şaşkınım 😅 gebelik yoktur bence çünkü regl bittiğinden beri test yapıyorum pik görmedim hiç pik görmeden gebe kalınır mı ?
Deletedmom_787 sutlukahve_ ikizannesiiiiiiii Ceydaaaaaaaaaa Zarifokur AdaKaranfili Akseec Perim2 aboutbehis Kızlar bu haftanın özeti kızlar çift yumurtlama mı sizce 4 aralık perşembe günü yaptığım test dünkü gibi koyuydu peçeteye koyunca rengi açıldı ben çift yumurtlama olduğundan şüpheleniyorum . Birde kafam çok karıştı uygulamaya yumurtlama kaydedeceğim regl tarihimi öğrenmek için bugünü mü kaydedeyim ? Son olarak 3-4-5-7 Aralık değerlendirdik tutar mı sizce 🥺🙏🏻
sutlukahve_ Deletedmom_787 3 ihtimal var bence ya 2.kez yumurtlama oluyor ya yumurta henüz catlamadigi için öyle çıktı yada gebelik oluşuyor 10-12 gün sonra test yap bakalım bı
aboutbehis Deletedmom_787 Bazen ovulasyon testleri yaniltabiliyor. Ya ikinciye yumurtluyorsunuz ya da adetiniz yakin oldugu icin hormonlar o sekilde gosteriyor. Bazen de ovulasyon testi gebelik hormonunu yakaladigi icin gebeligi de gosterebiliyor:)