Omergulsen kardeşim Pendik Marmara eğitim araştırmada yeni hemşire. Hamile kaldığımda oradaki tecrübeli arkadaşları sakın gelmesin buraya özele gitsin demişlerdi. Ama bende tahlilleri vs devlette yaptırmayı düşünüyordum. Bu yüzden gittim oraya. 2li test için gün verdiler. Ben özele gidip bebeğimin haftasına göre büyük olduğunu öğrenince Marmara’ya gittim sorun olur mu diye sormak için. Bana doktor raporlu başka doktor da Yok sizi aramadık mı başka hastaneye gidin dediler son gidişim oldu. Ne arayan oldu beni ne soran. Sonra tuzla devlet hastanesine gittim. Bahar bahadırlar adında bi doktor bakıyormuş. Kadın Doğum doktoru kendisi de. Gittim durumu anlattım beni başından atmadı yarın sabah 8 de aç karnına gel dedi. Gittim baktı kan verdim. Başta çok soğuk geldi. Ben zaten çok soru soran biri değilim doktora sadece iyi mi sorun var mı düşüncesindeyim. Baktı en sonunda bebeğin gayet sağlıklı görünüyor dedi. İki hafta sonra tekrar gittim sonucu göstermeye ben sonuç gösterip çıkarım diye düşündüm. En son ne zaman gelmiştin dedi 2 hafta önce dedim tekrar bakalım bi bebeğine dedi yine başından atma gibi bişey yapmadı hatta kendisi bakalım dedi. Baktı yine başta bişey demedi sonra bebeğin omurgası gelişmiş ve düzgün bir de ben kıza benzettim dedi 14. Haftada normalde 16dan önce söylemezler devlette. Ben erkek doktora karşı biraz tedirgindim ama doktorun mesafeli olup sadece işine yoğunlaşmış olması benim hoşuma gitti.