Derya5542 Tubacnm benimde kız canım ilk uc ay çektiğimi bi allah bilir bide ben 😕 ne yesem çıkarıyorum ama su anda çok rahatim hamile olduğumu bile anlamıcam nerdeyse tekme atmasa🙈🙈
Tubacnm Derya5542 ben 19 haftalgim ama tekme hisetmedim daha ve hala da mide bulantisi ve kusmalarm.devam ediyr 😔😔
Derya5542 Tubacnm bende 20 haftamin sonunda hisettmistim canım daha erken yani sende hissedersin.. kimilerinki geçmiyo canım hemen inşallah tez zamanda geçer de rahat edersin 😍
Aysellll aa bende 18+6 haftalığım aynıyız ama benim henüz kesin belli değil bebişimin cinsiyyeti göstermiyo bi türlü
Tubacnm Aysellll bacaklarini toplamis mi 🙂 benimkide oyleydi doktrm erkek demisti hatta sonra acti kiz mis hanimefendi 🙂
Aysellll Evet bacağı ile kapatmışdı önünü. 12 haftada tahmini erkek demişdi ama sonrakı kontrolde göstermedi önümüzdeki kontrole inşallah belli olur artık zaten ayrıntılı ultrason zamanımızdı gösterir inşallah
haziranannesi Tubacnm inşaAllah canım daha olmaz dıyolar ama bakalım nasıp yarın kontrolumjz var guzel haberlee alırım ınsaAllah dua edın kızlar 🙈🙈☺
Aysellll Evet tabiki orası öyle ama insan merak ediyo işte. İnşallah sağlıklı olsunlarda gerisi önemli deyil