jalepone kubraozturkk ya ben Ali asaf isminden sıkıldım kimi görsem Ali asaf diyor bence alihan çok güzel .
ZEATAK kubraozturkk bian bu postu kendim açmış gibi hissettim😊yazdigin isimlerin hepsini bende düşünmüştüm .14 aylık oğlum Ali kerem. 1 buçuk yıl önceki benim hallerim. Sağlıkla kucağınıza alın
mommycharlotte kubraozturkk ayy eşimin adı Alihan. o yüzden eş kontenjanından Alihan ismini seçerim çok güzel bir isim. biz de oğlumuzun adını Ali Deniz koyacağız🩵 bence Emir ve Aslan elenebilir. Kerem Ali de Ali Kerem’den daha hoş geliyor gibi kulağa. Sağlıkla gelsin🩵🩵
kubraozturkk mommycharlotte Kerem ismide hoş ama hala Ali Asaf Veya Asaf Ali olarak mı düşünsem yoksa direk başkaisimki çok kararsızım 😊😅
melisa332_ Yiğit Eren 🩵 bnde bunu düşünüyorum çok hoşuma gidiyor ama eşim Muhammed Eren olması için ısrarcı
mommycharlotte kubraozturkk Ali Asaf, Kerem Ali ve Alihan hepsi çok güzel bence. bu üçünden birini seçebilirsinizz. başka isim düşündükçe kafanız karışır bence🩵🩵
kubraozturkk mommycharlotte evet gerçekten öyle farklı isim düşündükçe kafam çok karışıyor teşekkür ederim