42havvanur oznur1605 ben daha 7 haftaligim uyuyamiyorum 30 larda napcam allah bilir 😁😁 zombi gibi gezerim artik😁😁😁😁
-ebuuu oznur1605 bennn 32 haftalığım bende nefes alamama bacak krampları uyutmuyor Allah yardımcımız olsun bacılar
Iremsel_ oznur1605 sorma canım ya 33+4 olduk sağa yatamıyorum kalçam ağrıyo sırt üstü nefes alamıyorum solda kızım hiç rahat değil hep vuruyor çişe kalkma mesaisi desen zaten dakka başı dayak yemiş gibi kalkıyorum hep
Fatmanur_0416 oznur1605 24+4 bende uyuyamıyorum bacak krampları nefes almada biraz zorluk Rabbim yardımcımız olsun canım 🥰🌸
baharbahce27 oznur1605 merhabalar bende 33 haftalık oldum ama 30’dan beri uyku problemim hep var. Allah yardımcımız olsun
Rabia-c oznur1605 Canım bende 37. Haftadan bildiriyorum şu an gece saat 04:22 uyuyamıyorum sola yatınca kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum sürekli sağıma yatıncada sağ tarafım uyuşuyor bir yudum su içsem tuvaletten çıkamıyorum sırt ve bel ağrılarını söylemiyorum bile 😔
oznur1605 Rabia-c Allah yardımcımız olsun sizin az kalmış doğuma ama ☺️sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
baharbahce27 Rabia-c bende dikkat ettiğimde kadarıyla hep 4-4:30 civarı uyanıyorum neden o saat acaba, gerçekten hamilelik öyle basite alınacak bir yapısal bir şey değil
Kubraainci 28 e kadar hiç uyku sorunum yoktu 28 bitti 30. Haftadayım şu iki haftadan beri uyuyamıyorum uykum var deli gibi dalamıyorum neden oluyor olabilir bilmiyorum aynı bende de durum günde 3 4 saatlik uyku ile evin içinde deli gibi dolanıyorum 😶🌫️☹️😩
oznur1605 Kubraainci Vücüt kendını uykusuz gecelere hazırlıyor sanırım ama şimdiden tükendik uykusuzluktan deli tavuk gibi evin içinde sabaha kadar dolanıyorum ya 🙈Allah yardımcımız olsun
susaMom_ oznur1605 37+4 2. Gebeliğim uyku problemim hep vardı ama bu hamileliğimde terleme kramp mide yanması ne varsa yaşıyorum sürekli tuvalete çıkma da cabası zaten
oznur1605 susaMom_ Sizinde az kalmış maşallah sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🤲 migde yanması ve terleme Bendede aynı sekılde var leblebi yemekten gına geldı 🙈
42havvanur oznur1605 valla öyle bi heyecanimda yok amma uyuyamıyorum evin icinde dolanip duruyorum 😁😁
anneoluyorummm103 oznur1605 moralini bozmak istemem ama 35ten sonrası daha da zor ve uykusuz geçiyor 🥲