Pendik Medipolde takipliydim haziran ayında merak edip fiyat almıştım 33 bin demişlerdi temmuz ayında maaşlara zam gelmedi ama bakanımızın hastanesi, hastane doğum ücretlerine zam yapmış 41 bin olmuş şu an 34. haftadayım 1-2 hafta önce tekrar görüştük fiyatların şu an için geçerli olduğunu yılbaşında yeni zam geleceğini söyledi medikal muhasebe doğumumun aralık sonu ocak başı olacağını haliyle önceden bunu kestiremeyeceğimi Ocak başına denk geldiği takdirde 1 hafta için ya da birkaç gün zamlı ücret mi uygulanacağını sorduğumuzda umursamazca ve kibirli şekilde hastane politikası gereği zamlı fiyat uygulanır o zaman geldiğinde tabii yine tekrar konuşuruz dedi sadece. Doğum ayrı stres bunları düşünmek ayrı. Ayrıca çoğu yerde kendi doktorun gelirken doğuma burada nedense kendi doktorun için ekstra ödeme yapman gerekiyormuş o zaman aylarca diğer doktorların muayene ücretlerinden fazla olarak niye istediğim doktora muayene olup takip ettirdim doğumuma gelmesi için de ekstra ödeme talep ediyorlar bence çok saçma bir gelenek sağlık bakanımızın hastanesi sözde doktoru pazarlamak gibi bir şey hastaneden o kadar soğudum ki doktorumu da maalesef bırakıp başka bir hastaneyle çook sevilen ve benimde beğendiğim bir doktorla devam ediyorum doğum ücreti de ortalama bir fiyat zam gelirse de mevcut fiyat üzerinden yardımcı olacaklarını söylediler stresim azaldı :)