Merrriiii Transferin kaçta olacak? Ben ilk transferime giderken yolda başlamıştım şu içmeye. 1 saat boyunca 1,5 tl suyu içtim bitirdim. Hastaneye geldiğimde sıkışmıştım ama hemen transfere almadılar. 1 saat de hastanede bekledik. Aşırı sıkıştım. Hemşire ultrasonla baktı 2 bardak yap dedi yaptım. Sonra biraz daha beklettiler. Transfere aldıklarında sıkışıklıktan karnım ağrıdı. Transfer sonrası odada 10 dk bile bekleyemedim. Ördeğe yaptırdılar, çünkü yarım saat kalkmak yasak. O yarım saat çok önemliymiş, idrar kesesi dolu hali ile rahmi ideal pozisyonda tutuyormuş. Benim ilk transfer tutmadı.
İkinci transferde yolda yudum yudum su içmeye başladım. Hastanede de yudum yudum içtim. Toplamda 1 litre içebildim. Transfer saati ideal doluluktaydı. Transfer sonrası da yarım saat dişimi sıktım. Sonra tuvalete gittim. 20 haftalığım şimdi 🥰 Suyu kafama dikip içersem çok tuvaletin gelir, yavaş yavaş yudum yudum içersen gelmez bence. İnşallah güzel haberlerini de verirsin bize. Stres yapma, dua et, transfer öncesi meditasyon yap beklerken, seni sakinleştiren şarkılar dinle. Allah nasip ettiyse oluyor 🙏🏻