laytek06 Doktorumun önerisi ceviz , badem , kaşar peynir , çok sık kırmızı et , bana bunları önermişti deneyin isterseniz birde kefir ve tahin
Strongirl_ bluemom24 28+4 de 1.281 29+5 de 1.440 gramdi en son. Yumurta peynir kaşar kefir bunları tüketiyorum ben doktorum kilosunun iyi olduğunu söyledi.
bluemom24 Haniff ya ben kaşar çok yiyordum sonra bi doktorun videosunda kaşar bebeğe değil anneye kilo aldırır yemeyin çok yağlı falan diyordu bıraktım öylelikle
Sema60 bluemom24 hergün süt iç barfak bardak süt için bana dua edersin benim bebeğimde zayıftı 2 haftadır hergün süt ve yumurtayı çok artırınca doktor şaşırdı
irmairma bluemom24 28. Haftada 1338 di şuan 29+3 deyiz inşallah en az 200 gr falan almıştır, beslenmeme dikkat ediyorum
irmairma bluemom24 doğru detaylı ultrasonda da bakılıyor zaten o damarlar, beslenmenin de hiç katkısı yok denilemez ama
Bademlilokum bluemom24 bende 29+0 da gittim 1400 dedi şeker yüklemesi istedi gebelik şekeri çıktı bende. Valla kiloya çok takılma kilolu bebek iyi değil ki normal seyretsin yeter bence seninki normal yanı . Bende şimdi şekerden çok kilo almasın diye dua ediyorum
bluemom24 Bademlilokum ya haklısınız aynen şeker olmasındansa zayıf olması iyi ama doktor telaşlandırdı ya
pinkpuella asellim143_ muz her gün 1 tane yiyorum ama bende şeker yüklemede şeker çıkmamıştı doktorum buna bağlı muz ye dedi, ceviz de aslında çok değil 4 5 ceviz en fazla