Annesininki28 sirius8 2023 yılında ikizlere hamile kalmıştım 23 haftalık erken doğum yaptım rahim ağzı yetersizliği dedi doktor şuanda da perinotoloji takipliyim
El_as İlk oğlum 33 haftalık doğdu 1 ay küvezde kaldı 11 yaşında çok şükür şimdi prensesimizi bekliyoruz sağlıkla inşallah
Anneadayiozlem 35 haftalık 33 hafta ile uyumlu doğdu 1870 gram ciğer geliştirici 4 doz vurulmuştu 10 gün yoğun bakımda kaldı yalnız kendi isteğimizle çıkardık biz yoksa daha fazla kalırdı şuan 3 yaşında çok şükür
TKumsall Annesininki28 girdi 25 gün kaldı son 3 gün yanında kalmıştım emdiği ve kilo kaybı olmadığı için çıkardılar ama solunum sorunu yaşadık entube edildi şükür ki uzun sürmedi
Annesininki28 TKumsall çok şükür inşAllah benimki de bekler 32 haftalığız şuan da en azından 34e kadar bekler inşAllah
Annesininki28 TKumsall hayır yok çok şükür ama serklajlı gebelik geçiyorum o yüzden hep dikken üstündeyim rahim heran bi değişiklik gösterebilir
TKumsall Annesininki28 hmm anladım inşallah bekler benimde erken doğumlarim hep erken doğum riskim var yine 25ten başlıyor tutulabildigi kadar tutuyorlar
kubraturkkoc champanne bende serklajlıyım önlem amaçlı atıldı, 24.haftada kısalma ve Hunileşme yaşadım hastanede yatıyorum dikkat edilmesi gereken bi süreç Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏