3oglanannnesi Annesininki28 28+5 te ikizlerim doğdu biri 2 ay biri 4 ay küvezde kaldım 2. Doğumum 35+3 te oldu 1 hafta kaldı küvezde
3bebekliannee Annesininki28 benim iki doğumumda 36 haftalıkken olmuştu küveze girmediler çok şükür kızım 8 olacak oğlum 3.5 yaşında 🥰
Annesininki28 rupar yanlış anlamazsanız kaç kilo doğdu ve çiğer geliştirici felan yapılmışmıydı acaba
Annesininki28 Zlhglsr sağlıkla kavuşursunuz inşAllah benim de erken doğum riskim var 32 haftalık okumaz pazartesi günü ama şuan da öyle bi doğum belirtisi yok çok şükür serklajlıyım zaten
champanne 29 haftalık yaptım. 53 gün yoğun bakımda kaldı 3 gün de anne bebek uyum odasında kaldık. Şimdi 4 yasına 3 ay kaldı paşamın🥰 nasip olursa 2.yi bekliyoruz inşallah bu sefer vaktinde sağlıkla kucagıma alırım 🙏
Annesininki28 champanne amin inşAllah alırsınız bende 32 haftalık olucam pazartesi günü bakalım ne zaman gelicek serklajlı gebelik geçiriyorum
rupar Annesininki28 2300 gr doğmuştu. Ciğer geliştirici yapıldı mı hatırlamıyorum çünkü aniden suyum gelmişti çok zaman geçti üzerinden net hatırlayamıyorum ancak her erken doğan bebek küveze girecek diye birşey içinizi ferah tutun
champanne Annesininki28 ben henüz 6. Haftadayım Dr ilerleyen haftalarda önlem amaçlı serklaj atılır dedi ben de bundan çok korkuyorum oğluma vakit ayıramam çok kısıtlanırım diye. Süreç nasıl geçiyor
Damla_111 34 haftalığım erken doğum riskim var hastanede yatıyorum ama bebek 3 kilo ciğer geliştirici yapıyorlar doğum olmaması için ilaç veriyorlar şeker de var bebeğin baş çevresi de büyük bilmiyorum doğum yapar mıyım
Annesininki28 champanne benim de önlem amaçlı atıldı ani atılanlar da genelde yatakdan hiç kalmıyorlar ama önlem amaçlı olanlar ben en azından iki hafta yattım ondan sonra yavaş yavaş dikkat ettim ama tabi ağır kaldırmak eğilmek kendini yormak yasak benim böyle geçti süreçim yarın 32 haftalık olucam inşAllah
kubraturkkoc champanne bende serklajlıyım önlem amaçlı atıldı, 24.haftada kısalma ve Hunileşme yaşadım hastanede yatıyorum dikkat edilmesi gereken bi süreç Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
champanne Annesininki28 acısı falan oluyor mu gün içinde hissediyor musunuz mesela rahatsız edici şekilde
Annesininki28 champanne Bir gün zaten hastanede kalıyorsunuz ağrı evet oluyor ama öyle çok değil kanama oluyo biraz biraz benim üç dört gün sürdü am öyle adet kanaması gibi değil onun hariçinde şuan da hareketleri çok şiddetlendi o yüzden oraya denk gelirse biraz can yakıyo yalan yok ama anlık hemen geçiyo ben 32 haftalık oldum 30 dan sonra oldu