busu1 Busramom_35 Yok demedi bana size 16 da demişler belki sonraki kontrol de bana da derler diye merak ettim
meltemmustafa Bana her muayene öncesi ebe kayıt yaptırdınız mı dedi bende bugün kayıt oldum 20. Haftadayım pazartesi başlıcam cumaya kadar her gün 2 saat doğumda da özel oda veriyolarmış eğitime kayıt olanlara bana bu şekilde söylendi
Busramom_35 busu1 yok bana 12 haftadayken söylediler şimdi 16 haftalık oldum.O zamandan sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz demişti bende merak ettim ne yapıyorlar diye
busu1 Busramom_35 Bana da kimse birsey demedi hastane de görüyordum aslında gitmekte istemiyorum online olursa katilirim anca 🤣
Iremsel_ Busramom_35 beni 29 da çağırmışlardı 4 gün sürdü eğitim 4. Günün sonunda isterse babalar da karılabilir denildi eğitimler 12 de başlayıp 4 de bitiyordu 4. Gün babalarla bi 3 saat daha eğitim aldık çok eğlenceli ve bilgilendirici geçti ben çok memnun kalmıştım bi daha olsa bi daha giderim açıkçası
Iremsel_ Busramom_35 ama sizin için daha çok etken bence gebe okuluna kayıt yapıyorsunuz 16 da her doktor kontrolü öncesi oraya gidip tansiyon ve kilo takibi yaptırıyorsunuz bunun için demişlerdir 25. Haftadan sonra eğitim isterseniz arıyorlar yani en azından beni öyle yaptılar
Busramom_35 Iremsel_ Bana da erken gibi geldi öyle söylediklerinde merak ettim hani ne yapıyorlar diye de o haftalarda.Gidince öğrenicem bakalım. 🌸