Reklam yapmak yasak diyorsunuz ama herkez burda paylaşıyor neden onlarınki silinmiyor üstelik alakasız birşey paylaşmadım bütün hamileler tavsiye istiyor telefon reklamı bile yapan var birşey demiyorsunuz ben burda yasin tespih hediyelik yapıyorum siliyorsun uz
  • Chan bunu yanıtladı.
    Evet gecenki almancıların postu mesela kadın watsap gurubu acalim dedı ve gayette telini yazdı ya bırı alsa bişy yapsa hiç mi akıllarına gelmıyo yani
      Ervaelizinannesi evet canım bende bir arkadaşımın hasta çocuğu için bir post açtım hemen sildiler kendisi çok zor durumda bazı şeyleri düşünmeleri lazım
      Kızlae satış ve reklam icin happy kids uygulamasında yer acıldı bilginize hatta bununla ilgili yazıda yazıldı okumadınız galiba
        Kurallar gereği durum bundan ibaret. Kendi reklamınızı yapmanız burada yasak ama bir anne sizden bu konuda öneri istemiştir, satın alabileceği yerin linkini ancak bu şekilde verebilirsiniz. Aksi takdirde olan konulardan lütfen bizi haberdar ediniz.
        Ervaelizinannesi bncede reklam degıl yardım herkez burda neler konusuyor yanii telını veren gurup yapan. E satıyodun