LadyX eğer oğlum olsa, 2 gün önce konuştuğum oğlumla 3.gün öldünüz mü sesiniz soluğunuz çıkmıyor diye darlamam,hele yeni evlendiyse asla görüntülü aramam zırt pırt rahatsız etmem. Kendi işimi kendim görürüm. Maddi ve manevi olarak ihtiyaçları olduğu müddetçe sürekli destek çıkarım. Gelinim doğum yapsa illa yanında ben kalacağım diye darlamam,herkes kendi annesinin yanında rahattır. Gider görür takımı takar evime dönerim. Onun ne zaman bana ihtiyacı olsa o zaman giderim.
Kızım olsaydı da her şeyi aynı yapardım. Sadece doğum zamanı 1 ay önceden evine gidip temizliğini,buzluk hazırlığını,çayını çorbasını ve yemeğini her şeyini yapardım,doğumda da elimden geldiğince ona destek çıkardım. Yine maddi ve manevi her zaman yanında olurdum.
Yine de kız ve erkekte olsa ikisini de asla uygunsuz zamanlarda darlayarak asla aramazdım,kendileri ne zaman isterlerse o zaman ararlar diye düşünüyorum. Hiçbir şekilde ne evlerine ne de özel hayatlarına asla müdahale etmezdim. Oğlanı özellikle ben doğurdum annem de annem diye paylaşamamazlık yapmazdım. Gerçekten erkek annenlerini asla anlayamıyorum ya nedir bu